Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763
2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?

Hogyan fejlessze magát egy programozó?

Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.

 

Programozz Te is mesterfokon! programozás könyvek

Nemrégiben látott napvilágot egy új termékcsoport, amely a gyerekektől kezdve a középiskolásokon át egészen a felnőtt programozókig mindenki számára kínál olyan megoldásokat, amelyekkel egyértelműen javítható a problémamegoldó képesség. Ez egy nagyon fontos dolog a programozók számára, hiszen minden nap számítaniuk kell arra, hogy olyan problémákkal néznek szembe, amiket gyorsan és hatékonyan kell lekezelniük. Ezt csakis úgy tudják kivitelezni, ha rendszeresen karbantartják az elméjüket olyan programozási feladatokkal, amelyek nem engedik berozsdásodni azt.

A Programozz Te is mesterfokon! programozás könyvek kreatív és modern feladatokkal teszik lehetővé a gyakorlást. Útmutatást adnak a tanulóknak, hogy milyen feladatokat és milyen sorrendben kell megoldaniuk ahhoz, hogy valaki jó programozóvá váljanak. A termékpaletta a teljes spektrumot lefedi. Az egészek kicsiknek programozós foglalkoztatófüzetekkel, a középiskolásoknak és az egyetemistáknak programozós munkafüzetekkel és végül, de nem utolsósorban, a munkaerőpiacon dolgozó szakembereknek pedig egy 366 feladatból álló kiadvánnyal szolgálnak.

Ezek a programozás feladatok minden esetben egymásra épülnek, sokszor késztetik a programozókat ismétlésre és olyan programozási témakörök gyakorlására, amiket maguktól nem biztos, hogy erőltetnének, mivel nehezek, és inkább nem foglalkoznak vele. Ezek a termékek nagyszerű lehetőséget biztosítanak kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt, hiszen mindenki megtalálhatja a számára kihívást jelentő feladatokat.

A termékek az alábbi területeken alkalmazhatóak

  • Programozás előkészítésnél (általános iskola)
  • Emelt szintű informatika érettségin
  • Programozási versenyeken
  • Műszaki egyetemek programozás vizsgáin
  • Programozással foglalkozó munkahelyeken
  • Önfejlesztésnél

A programozás könyvek gyakorló feladatai nyelvfüggetlenek, szóval bárki és bármilyen programozási nyelv gyakorlására kitűnően alkalmazhatja őket.

12 év tapasztalata alapján készültek

Nem utolsó szempont az sem, hogy ezek a programozás könyvek nagyon át lettek gondolva, sőt tulajdonképpen le is lettek tesztelve, mielőtt a nyomdába kerültek, mivel a szerző 12 évig korrepetált középiskolákban és egyetemeken, mindamellett maga is programozóként dolgozott, majd ezt követően döntött úgy, hogy a felhalmozott tapasztalatokat és a kiadott feladatokat könyvek formájában is közzéteszi.

Nemcsak önálló tanulásra alkalmasak ezek a könyvek, de a tantermi oktatást is kitűnően segítik. A kreatív példáknak köszönhetően nem unalmasak a feladatok és a feleletválasztós tesztek, valamint a keresztrejtvények szintén változatos módon kérik számon az egyes témakörök tudásanyagát.

További információ: https://programozz-mesterfokon.hu

Programozás könyv

programozás feladatok

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

  • Vizsgára vagy érettségire készül?
  • Műszaki egyetemre jár?
  • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Honlap programozás
Nem kérdés, hogy manapság az információk megszerzésének legfontosabb területe az internet.
Webshop készítés
Vállalkozások esetében az online jelenlét alapvető célja az értékesítés és a forgalom növelése.
Marketing cikk írás
Szeretné hatékonyan növelni weboldala vagy webshopja látogatottságát?
© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!