Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Webáruház, webshop készítés

Vállalkozások esetében az online jelenlét alapvető célja az értékesítés és a forgalom növelése. Az interneten erre a célra elsősorban különféle webáruház megoldások jöhetek szóba. De melyik webáruház megoldás a leghatékonyabb az adott termékkörre, az adott kereskedelmi gyakorlatra? Mint egyébként, itt sincs univerzális megoldás, leghatékonyabb az adott feladatra optimalizált egyedi webáruház elkészítése.

A webáruház előkészítési munkálatai

A webáruház készítés első lépéseként egy alapos megbeszélés keretében rögzítjük a webáruházzal kapcsolatos elvárásokat, a feltöltendő termékstruktúrát, a vásárlási módokat, a beépítendő fizetési lehetőségeket, a szállítás módját és a beépítendő speciális funkciókat. Ezt követően grafikusaink megtervezik a webáruház egyes oldalainak és aloldalainak pixelpontos kinézetét. A webshop design kialakításánál nemcsak a friss, egyedi, tetszetős megjelenés a cél, hanem a webergonómia, színelmélet, szinergia hatások konverzió ösztönző elveinek következetes alkalmazása is.

Webáruház készítés

Milyen költségekkel kell számolni egy egyedi webáruház készítése esetén?

Egy egyedi webáruház elkészítésének költsége számos tényezőtől függhet, a webáruházban megvalósítható funkciók száma, variációja rettenetesen széles. Alábbi webáruház csomagjainkban a tipikus, gyakran kért webáruház megoldásainkat foglaltuk össze, azok részleteivel és költségével.

Alap webáruház megoldás e-mailes rendelési lehetőséggel

Egyszerű és modern egyedi webáruház megoldás azoknak, akik egy hatékony, de kevés karbantartást igénylő webshopot szeretnének. 

Az induló csomag tartalma:

 • Egyedi grafikai kialakítás
 • Maximum 50 db termék elhelyezhetősége
 • Termékek, termékinformációk komplett feltöltése
 • Hasonló termékek megjelenítése
 • Utánvétes és utalásos fizetési módok
 • Keresőoptimalizált megoldások
 • Nyomtatható termékoldal változat

A webáruházat a megadott információkkal, tartalmakkal teljesen feltöltve, mobil megjelenésre optimalizálva (reszponzív weboldal) adjuk át ügyfeleinknek.

Az induló csomag ára: 249.000 Ft

Adminisztrálható webáruház komplett termékmodullal

A haladó webáruházcsomagunk a belépő csomag minden elemét tartalmazza, további funkciókkal és teljes körű tartalom és termék adminisztrációval kibővítve.

A haladó csomag tartalma:

 • Teljes értékű adminisztrációs felület
 • Többszintű kategória rendszer kategória leírással
 • Kapcsolódó termékek megjelenítése
 • Dokumentumtár, képgaléria
 • Excel import/export a termékek kezeléséhez
 • Rugalmas termékárazás, akciós árak

A webáruházat mobil és tablet megjelenésre is optimalizálva (reszponzív weboldal), keresőoptimalizálási lehetőségekkel adjuk át ügyfeleinknek.

A haladó csomag ára: 399.000 Ft

Profi webáruház megoldás elektronikus fizetéssel

Egyedi grafika alapú teljes értékű webáruház megoldásunk szabadon kategorizálható és kategóriánként paraméterezhető termékfelvitelt tesz lehetővé. A termékekhez, termékcsoportokhoz képgaléria, videó, dokumentumok (pdf, doc, stb.) és kísérő információk tetszőlegesen feltölthetőek a keresőoptimalizálási elvek figyelembevételével.

A profi csomag tartalma: 

 • Tetszőleges számú termékcsoport és termék
 • Teljes értékű profi adminisztrációs felület
 • A webáruházban elektronikus fizetési lehetőség
 • Többfajta kiszállítási mód állítható be
 • Kategóriafüggő termékparaméter-kezelés, intelligens termékszűrés
 • A vásárlások mini CRM felületen tárolásra kerülnek

Extra funkció az oldal elhagyásakor felugró tetszőlegesen beállítható és adminisztrálható figyelmeztető ablak.

A profi csomag ára: 489.000 Ft

Amennyiben Ön olyan webáruházban, internetes értékesítési megoldásban gondolkodik, amely a fenti csomagjainkban leírtaktól eltér, úgy kérjük, használja részletes ajánlatkérőnket, kérje egyedi ajánlatunkat!

Webáruház készítés

Az alapelvek, a célok és a webáruház grafikai tervezését és elfogadását követően kerülhet sor a webáruház programozására, a webshop elkészítésére, ami a kért webáruház komplexitásának függvényében akár hosszabb időt is igénybe vehet.

A webáruház legfontosabb modulja a termékmodul, ahol számtalan opció és kiegészítő megoldás jöhet szóba a forgalmazni kívánt termékek függvényében. Termékmodulunk az alábbi főbb funkciókkal rendelkezik:

 • Többszintű kategóriarendszer, kategória leírással
 • Termékinformációk kezelése, feltöltése, módosítása
 • Kapcsolódó termékek megjelenítése
 • Hasonló termékek megjelenítése
 • Termékfotó kezelés, nagyítás, tetszőleges számú termékfotó feltöltési lehetősége
 • Termékfotó vízjelezése
 • Termékvideó feltöltése
 • Termékadatbázis importálása, exportálása
 • Kategóriafüggő termékparaméter-kezelés, intelligens termékszűrés
 • Nyomtatható termékoldal változat
 • Letölthető dokumentumok feltöltése a termékekhez
 • Rugalmas termékárazás, akciós árak
 • Termékbérlés lehetősége

A termékek hatékony kezelését lehetővé tévő modul elkészítését követően beépítésre a kerül a profilkezelés, a kosárkezelés, a megrendelési és fizetési modulok. Ezek után elkészítjük a weboldal kapcsolódó elemeit: az ajánlatkérő modult, a hír- vagy blogmodult, a hírlevélfeliratkozást, és összekötjük a webáruházat a kért social media profilokkal. Ezt követően a szerződésben rögzített időpontban átadjuk az elkészített webáruházat ügyfeleinknek.

Webáruház készítés szolgáltatásaink

Webáruház készítés szolgáltatásaink:

 • Webáruház készítés, webshop programozás
 • Webshop adminisztrálás különböző jogosultsági szintekkel
 • Webáruház termékfeltöltés
 • Webáruház keresőoptimalizálás
 • Mobilra optimalizált webáruházak készítése

Webáruház adminisztrálás, webshop feltöltés

Az általunk készített webáruházak sikerének egyik oka a rugalmas, letisztult, modulárisan felépített adminisztrációs felület, ahol mind a termékkategóriák és a termékkínálat, mind a kapcsolódó információk hatékonyan és gyorsan feltölthetőek, frissíthetőek. A vásárlásokat, a tranzakciókat természetesen folyamatosan menti a webáruház, a forgalmi adatok, a forgalmi statisztikák különböző szempontok szerint összeállítva kérhetőek le.
Lehetőség van a termékpaletta külső adatbázisból történő importálására, illetve vállaljuk a webáruház készítéséhez kapcsolódóan a komplett termékfeltöltést, tartalomírást.

Webáruház jogszerűsége

A webáruházak készítésénél, üzemeltetésénél számos hazai és uniós jogszabályt is figyelembe kell venni, ha nem akarunk komolyabb bírságot, büntetést vagy polgári peres eljárásokat kockáztatni. A webáruház jogszerűségét, jogszerű működését különféle hatóságok ellenőrizhetik, leggyakrabban fogyasztóvédelmi hatóság, de nem ritka az adatvédelmi hatóság, a versenyfelügyelet, a médiahatóság vizsgálódása sem ezen a területen. Fontos, hogy már a webáruház készítésének tervezési szakaszában tisztában legyünk ezen elvárásokkal is, és az üzemeltetőt is tájékoztassuk, hogy mire kell figyelnie a webáruház készítésekor és üzemeltetésekor.

Keresőoptimalizált webshop felépítés

Webáruház megoldásaink esetében a webshop admin felülete úgy kerül felépítésre, hogy a keresőoptimalizálásban jártas szakemberek és a területet kevésbé ismerő felhasználók is eredményesen használhassák. Az adminisztrációs felületen megadható minden fontos meta elem, kézben tartható az url-ek kialakítása, és a tartalom is könnyedén optimalizálható.
Az adminisztrációs felület keresőoptimalizálási szolgáltatásain túl a webáruház szerkezeti megoldásai is a keresőoptimalizáltak, így a webáruház termékei, tartalmai könnyedén a találati listák elejére kerülhetnek.

Keresőoptimalizált webáruház készítés

Reszponzív, mobilra optimalizált webáruház

Amióta a mobilról történő böngészés mennyisége meghaladta az asztali eszközök ezirányú aktivitásait, azóta nem kérdés, hogy a webáruház készítés esetében el kell készíteni a webáruház mobil verzióját is. Az általunk készített webáruházak mobiltelefonokra optimalizált felületei tökéletes felhasználói élményt nyújtanak a mobil eszközökön böngésző felhasználóknak. Reszponzív megoldásaink a Google elvárásainak is megfelelnek, így elősegítik a webáruház jó teljesítményének elérését mobil eszközökön is.

Ajánlatkérés – webáruház készítés

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

 • Vizsgára vagy érettségire készül?
 • Műszaki egyetemre jár?
 • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!