Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 316 6559

Keresőoptimalizálás szolgáltatásaink

A keresőoptimalizálás a webes jelenlét kötelező teendői közé tartozik, hiszen a legszebben megépített weboldal sem hoz hasznot az üzemeltetőjének, ha nincsenek az oldalon látogatók. És a látogatok megszerzésének az egyik leghatékonyabb módja, ha a keresőkben az adott weboldal vagy webshop a találati listák elején foglal helyet. Így további hirdetési költségek megfizetése nélkül biztosított a releváns, az adott témát, terméket kereső látogató.

Keresőoptimalizálás szolgáltatásaink

A keresőoptimalizálás az egyik leggyorsabban megtérülő beruházás, hiszen a látogató általában azért fordul a keresőkhöz, mert valamilyen információra, termékre, szolgáltatásra kíváncsi, vagy éppen célzottan keresi. Ha pedig weboldalunk vagy webáruházunk optimális helyezéséből adódóan egy éppen aktuális igényre tud megfelelő kínálattal, ajánlattal válaszolni, szinte biztos, hogy a látogatóból rövid úton vásárló válik.

SEO szakembereink hosszú évek tapasztalatával gyorsan megtalálják weboldalának hibáit, hiányosságait, és a következetesen elvégzett keresőoptimalizálással hamar javulnak a helyezések is a keresőkben.

Keresőoptimalizálás

SEO, weboldal optimalizálás

A keresőoptimalizálás egy összetett, több lépcsős tevékenység, ahol először a weboldal felépítése, a programozás kerül átnézésre és kijavításra, majd a weboldalra feltöltött tartalmak mennyisége és minősége kerül górcső alá. Ha a weboldal tartalma már rendben van, akkor érdemes a weboldalon kívüli faktorokat átnézni, amelyek hatással vannak a weboldal teljesítményére. A keresőoptimalizálással párhuzamosan folyamatosan mérésre kerül a weboldal különböző kulcsszavakra mutatott teljesítménye a keresőkben.

» bővebben a keresőoptimalizálásról

Weboldal, webshop elemzés

Honlap elemzésNincs elég látogató a weboldalon? Nincsenek vásárlók a webáruházban? Nincs az oldal a keresők első oldalán a lényeges kulcsszavakra? Ha hasonló problémákat tapasztal, a legjobb, ha egy weboldal elemzés, egy részletes webáruház analizís keretében felderítjük azon hiányosságokat, hibákat, amelyek a weboldal rossz teljesítményéért felelősek.

» bővebben a weboldal elemzés szolgáltatásról

Keresőoptimalizált szövegírás

Szövegírás weboldalraEgy weboldal vagy webáruház esetében a hatékony szövegek, a megfelelő tartalmak előálítása már önmagában sem kis feladat. De tudni kell, hogy a keresők számára készülő szövegek esetében számos szempontot figyelmbe kell venni, ha azt szeretnénk, hogy a weboldalt szeressék a keresők, és előkelő helyezéseket érjen el például a Google találati listáin.

» bővebben a keresőoptimalizált szövegírásról

Linképítés

LinképítésA keresőoptimalizálás egyik leghatékonyabb eszköze a linképítés, amelynek keretében a SEO szakemberek más weboldalakon speciálisan megírt és feltöltött szövegkörnyezetben az Ön weboldalára mutató linkeket, hivatkozásokat helyeznek el. A linképítés azon túl, hogy látogatókat bíztosít a weboldalnak, nagyban javítja a weboldal keresőkben nyújtott teljesítményét, erősen befolyásolja, hogy hányadik lesz az oldal Google találati listáján.

» bővebben a linképítésről

PR cikkek írása

PR cikk írás - SEOMinél több pozitív hír szól egy cégről, vállalkozásról az interneten, annál jobbak az esélyei a magas látogatói forgalomra és a jó helyezésekre a találati listákon. Tehát nagyon fontos, hogy minőségi PR anyagokból mutassanak linkek egy weboldalra, ezzel javítva, megerősítve pozícióját a keresőkben. Keresőoptimalizálásban és újságírásban jártas kollégáink lényegretörő, élvezetes és egyben a Google és más keresők számára is optimalizált cikkekel állnak partnereink rendelkezésére.

» bővebben a PR cikk írás szolgáltatásunkról

Ossza meg másokkal is!

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!