Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Szoftverfejlesztés – online szoftverek, alkalmazások

A gyors és stabil internetelérés térhódításával az asztali szoftverek egyre nagyobb része költözik át a világhálóra, divatos, de pontatlanul használt szóval élve a felhőbe. Az előnyök kézenfekvőek: univerzálisan, bármikor, bárhonnan, több platformról, több felhasználó érheti el az online szoftver megoldást, akár azonos időben, és a hozzáférések is viszonylag egyszerűen szabályozhatóak.

A webes alapú alkalmazások téhódítása

Az online, interneten működő szoftverek egy része szorosan kapcsolódik a weboldalak, webshopok megoldásaihoz, tulajdonképpen a weboldalak alkalmazása közben felmerült igények hozták őket létre. Más részük szép fokozatosan a hagyományos szoftverek evolúciójaként került a webre, és vannak persze teljesen független, új ötleteken, új lehetőségeken alapuló megoldások is. Az egyedihonlapkeszites.hu csapata számos online, weben futó szoftvermegoldás fejlesztésében dolgozott az elmúlt években, így hatékony partnerként tudjuk vállalni a hasonló feladatok megoldását.

Online szoftver fejlesztés

Rendeléskövető, rendelésfeldolgozó szoftverek

Legyen szó weboldalról vagy összetett webáruházról, a partnerek a weboldalon általában szolgáltatásokat, termékeket rendelnek, ajánlatot kérnek, információkat kérnek az üzemeltetőtől. A beérkezett információk feldolgozása bizonyos aktivitás mennyiség felett manuálisan már nem hatékony. Általában valamilyen szoftveres megoldásra van szükség, ahol a beérkezett igények gondosan naplózásra kerülnek, majd a szoftver elosztja a tennivalókat az akár különböző földrajzi helyeken tartózkodó felelősök között, és figyelemmel kíséri a teljesítéseket. A projektmenedzser folyamatosan tudja követni az eseményeket, és a szoftver adatai alapján beavatkozik, amennyiben szükségesnek látja.

Online nyilvántartó rendszerek, adatbázis-kezelő szoftverek

Az online szoftverek másik gyakran igényelt szegmense a különféle adatbázis-kezelésekkel összefüggő feladatok internetes menedzselésének területe. Legyen szó egy ügyféladatbázisról, vagy mondjuk egy raktárkészlet nyilvántartásáról, az online szoftverek könnyen és hatékonyan alkalmazhatóak, illetve könnyen illeszthetőek tovább más weboldalakhoz, webáruházakhoz. A szoftver mindenhol elérhető, ahol van internet vagy wifi, és a különböző szintű hozzáférés kiosztással a dolgozók csak ahhoz férnek hozzá, amihez van jogosultságuk.

Online szoftverfejlesztés szolgáltatásaink

Online szoftverfejlesztés szolgáltatásaink:

  • Rendeléskövető, rendelésfeldolgozó szoftverek
  • Online nyilvántartó rendszerek, ügyféladatbázisok, raktáradatbázisok
  • Egyszerűsített vállalat- és folyamatirányítási szoftverek
  • Intelligens eszköz (rfid, chip, mágnescsík) alapú azonosító szoftverek
  • Hírlevélküldő rendszerek, időpontfoglaló, tanulmányi szoftverek

Egyszerűsített vállalat- és folyamatirányítási szoftverek

Ha van raktárkezelés, ügyféladatbázis-kezelés vagy rendeléskövetés, akkor ezen rendszerek összekapcsolásával, számlázó, statisztikai, döntéselőkészítő moduljaink bekapcsolásával tulajdonképpen egy kisebb vállalatirányítási rendszert lehet az adott weboldalhoz, webáruházhoz kapcsolni, vagy igény szerint különállóan működtetni.

Intelligens eszköz (rfid, chip, mágnescsík) alapú azonosító szoftverek

Az egyre több helyütt alkalmazott intelligens eszközök, plasztikkártyák, rfid eszközök adatainak feldolgozása számos lehetőséget nyújt az üzemeltetők számára. Az intelligens eszközökkel történő azonosítást követően jogosultságokat lehet kiosztani, nyomon lehet követni terméket, személyeket, értékes statisztikai adatokhoz lehet jutni az eszközök adatainak feldolgozását követően. Az ilyen jellegű adatfeldolgozásokra a legalkalmasabb módszer az online szoftverrel történő rugalmas adatfeldolgozás.

Web alapú szoftverek

Hírlevélküldő rendszer, tanulmányi és naptárkezelő szoftverek

Sok weboldal, webáruház esetében igény van kisebb tudású, de integrált hírlevélküdő szoftverekre. Hírlevélküldő alkalmazásunk könnyen beépíthető meglévő weboldalak adminisztrációs felületébe, de önmagában is alkalmazható kisebb hírlevelezési feladatok megoldásához.

Ügyfeleink kérésére teljesen egyedi, webes alapú szoftverek készítését is vállajuk. Többek között e-tanulást segítő tanulmányi rendszer fejlesztésével is foglalkoztunk már, ahol a diákok online jelentkeztek vagy fizettek elő a kiírt kurzusokra. A szoftver központi eleme egy egyedi fejlesztésű naptár volt, ahol a szabad kurzusok időpontjait és a diák/tanár órarendeket lehetett összeállítani. A rendszer háromféle adminisztrációs felülettel rendelkezett (tanár, diák, központi), teljes körű adminisztrációval, automatikus figyelmeztető és rendszerüzenetekkel. A szoftver hang- és képátvitele a Cisco Webex online szoftver integrációjával történt meg.

Ajánlatkérés – szoftverfejlesztés, egyedi webes szoftver, alkalmazás

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2019-08-02
Mi az a Google Shopping? Kinek ajánlott a használata?
2019-ben még eléggé gyerekcipőben jár ez a fogalom Magyarországon, hiszen nem sokan hallottak erről az innovatív és új lehetőségről. Érdemes már most utánajárni a dolognak, hiszen nemsokára hazánkban is széleskörűen elérhetővé válik az online kereskedők számára a Google Shopping rendszer.
2019-05-21
Adatkezelés és hírlevélküldés a webáruházakban
Az EU-s adatvédelmi rendelet bevezetése és kötelezővé tétele nagy port kavart a vállalkozói szférában, aminek következményeként a GDPR mozaikszó (General Data Protection Regulation) már szinte senkinek sem ismeretlen.
2019-02-04
Milyen aloldalak kellhetnek egy webáruházba?
Sok webáruház található az interneten, de a felépítésük eléggé változatos. A legtöbben megtalálhatóak a szokásosnak mondható aloldalak, de pontosan mik azok a tartalmak, amelyek mindenképpen fontosak lehetnek egy webáruház esetén?

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!