Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Szoftverfejlesztés – online szoftverek, alkalmazások

A gyors és stabil internetelérés térhódításával az asztali szoftverek egyre nagyobb része költözik át a világhálóra, divatos, de pontatlanul használt szóval élve a felhőbe. Az előnyök kézenfekvőek: univerzálisan, bármikor, bárhonnan, több platformról, több felhasználó érheti el az online szoftver megoldást, akár azonos időben, és a hozzáférések is viszonylag egyszerűen szabályozhatóak.

A webes alapú alkalmazások téhódítása

Az online, interneten működő szoftverek egy része szorosan kapcsolódik a weboldalak, webshopok megoldásaihoz, tulajdonképpen a weboldalak alkalmazása közben felmerült igények hozták őket létre. Más részük szép fokozatosan a hagyományos szoftverek evolúciójaként került a webre, és vannak persze teljesen független, új ötleteken, új lehetőségeken alapuló megoldások is. Az egyedihonlapkeszites.hu csapata számos online, weben futó szoftvermegoldás fejlesztésében dolgozott az elmúlt években, így hatékony partnerként tudjuk vállalni a hasonló feladatok megoldását.

Online szoftver fejlesztés

Rendeléskövető, rendelésfeldolgozó szoftverek

Legyen szó weboldalról vagy összetett webáruházról, a partnerek a weboldalon általában szolgáltatásokat, termékeket rendelnek, ajánlatot kérnek, információkat kérnek az üzemeltetőtől. A beérkezett információk feldolgozása bizonyos aktivitás mennyiség felett manuálisan már nem hatékony. Általában valamilyen szoftveres megoldásra van szükség, ahol a beérkezett igények gondosan naplózásra kerülnek, majd a szoftver elosztja a tennivalókat az akár különböző földrajzi helyeken tartózkodó felelősök között, és figyelemmel kíséri a teljesítéseket. A projektmenedzser folyamatosan tudja követni az eseményeket, és a szoftver adatai alapján beavatkozik, amennyiben szükségesnek látja.

Online nyilvántartó rendszerek, adatbázis-kezelő szoftverek

Az online szoftverek másik gyakran igényelt szegmense a különféle adatbázis-kezelésekkel összefüggő feladatok internetes menedzselésének területe. Legyen szó egy ügyféladatbázisról, vagy mondjuk egy raktárkészlet nyilvántartásáról, az online szoftverek könnyen és hatékonyan alkalmazhatóak, illetve könnyen illeszthetőek tovább más weboldalakhoz, webáruházakhoz. A szoftver mindenhol elérhető, ahol van internet vagy wifi, és a különböző szintű hozzáférés kiosztással a dolgozók csak ahhoz férnek hozzá, amihez van jogosultságuk.

Online szoftverfejlesztés szolgáltatásaink

Online szoftverfejlesztés szolgáltatásaink:

  • Rendeléskövető, rendelésfeldolgozó szoftverek
  • Online nyilvántartó rendszerek, ügyféladatbázisok, raktáradatbázisok
  • Egyszerűsített vállalat- és folyamatirányítási szoftverek
  • Intelligens eszköz (rfid, chip, mágnescsík) alapú azonosító szoftverek
  • Hírlevélküldő rendszerek, időpontfoglaló, tanulmányi szoftverek

Egyszerűsített vállalat- és folyamatirányítási szoftverek

Ha van raktárkezelés, ügyféladatbázis-kezelés vagy rendeléskövetés, akkor ezen rendszerek összekapcsolásával, számlázó, statisztikai, döntéselőkészítő moduljaink bekapcsolásával tulajdonképpen egy kisebb vállalatirányítási rendszert lehet az adott weboldalhoz, webáruházhoz kapcsolni, vagy igény szerint különállóan működtetni.

Intelligens eszköz (rfid, chip, mágnescsík) alapú azonosító szoftverek

Az egyre több helyütt alkalmazott intelligens eszközök, plasztikkártyák, rfid eszközök adatainak feldolgozása számos lehetőséget nyújt az üzemeltetők számára. Az intelligens eszközökkel történő azonosítást követően jogosultságokat lehet kiosztani, nyomon lehet követni terméket, személyeket, értékes statisztikai adatokhoz lehet jutni az eszközök adatainak feldolgozását követően. Az ilyen jellegű adatfeldolgozásokra a legalkalmasabb módszer az online szoftverrel történő rugalmas adatfeldolgozás.

Web alapú szoftverek

Hírlevélküldő rendszer, tanulmányi és naptárkezelő szoftverek

Sok weboldal, webáruház esetében igény van kisebb tudású, de integrált hírlevélküdő szoftverekre. Hírlevélküldő alkalmazásunk könnyen beépíthető meglévő weboldalak adminisztrációs felületébe, de önmagában is alkalmazható kisebb hírlevelezési feladatok megoldásához.

Ügyfeleink kérésére teljesen egyedi, webes alapú szoftverek készítését is vállajuk. Többek között e-tanulást segítő tanulmányi rendszer fejlesztésével is foglalkoztunk már, ahol a diákok online jelentkeztek vagy fizettek elő a kiírt kurzusokra. A szoftver központi eleme egy egyedi fejlesztésű naptár volt, ahol a szabad kurzusok időpontjait és a diák/tanár órarendeket lehetett összeállítani. A rendszer háromféle adminisztrációs felülettel rendelkezett (tanár, diák, központi), teljes körű adminisztrációval, automatikus figyelmeztető és rendszerüzenetekkel. A szoftver hang- és képátvitele a Cisco Webex online szoftver integrációjával történt meg.

Ajánlatkérés – szoftverfejlesztés, egyedi webes szoftver, alkalmazás

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

  • Vizsgára vagy érettségire készül?
  • Műszaki egyetemre jár?
  • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!