Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Webáruházak tervezése, készítése, üzemeltetése

Az online értékesítés egyik sarokpontja a hatékony webáruház, és itt most a hatékonyságon van a hangsúly. Nagyon sok webáruház, webshop üzemel párhuzamosan az interneten, de a forgalom nagy részét egy kis százalékuk birtokolja, a többség csak vegetál, vagy piacot veszít éppen. Hatékony, versenyképes webáruház megoldásokban érdemes csak gondolkodni, mert ezen a területen is szoros a verseny.

Webáruházak készítése, online marketingje

És hogy mitől termel az egyik webáruház lényegesen nagyobb bevételt, forgalmat, mint egy másik?
A webáruházak ma már nem uniformizáltak, a forgalmazott termékkör, a vásárlói célcsoport más-más megoldást kíván, és a vásárlók tudattalalanul és tudatosan is a tökéletesebb webshopot választják.
Kérje szakembereink segítségét, hogy az adott célokhoz, termékekhez legalkalmasabb webáruház megoldást megtalálhassuk, és a lehető legnagyobb forgalmat kihozzuk webáruházából!

Webáruház, webshop készítés

Webáruházak, webshopok készítéseEgyedi webáruház megoldások az adott termékkörre, az adott vásárlói szegmensre optimalizálva adják a legjobb megoldást ezen a területen is. Felmérjük az igényeket, majd grafikusaink megrajzolják az egyedi grafikát, a webáruház szerkezetét. A grafika elfogadását követően modulonkét leprogramozzuk, majd igény szerint admininisztrációs felülettel együtt adjuk át a kész, korszerű webáruházat ügyfeleinknek.

» bővebben a webáruház készítésről

Webáruház üzemeltetés, karbantartás, webshop marketing

Webáruház karbantartás, marketingEgy összetettebb webáruház üzemeltetése, a napi feladatok elvégzése, a folyamatos teljesítménymérés, tartalomfeltöltés, a kapcsolódó webes marketing feladatok bonyolítása specialisták nélkül ma már nem lehetséges gazdaságosan. A megoldás ezen feladatok részbeni vagy teljes kiszervezése. Vállaljuk webáruházak teljes körű vagy részleges üzemeltetését, a termékek feltöltését, a szövegek írását és a kapcsolódó marketing tevékenységek elvégzését.

» bővebben a webáruház karbantartásról

Webáruház elemzés, webshop analízis

Webáruház elemzésNem hozza a várt vásárlásokat a webáruház? Nincs elég látogató? Nem elég magas a konverzió? Rettentően sok oka lehet annak, ha egy webshop nem hatékony, nem termel értelmezhető forgalmat. A webáruház elemzés keretében felderítjük a webshop gyenge pontjait, listázzuk a hibákat és az akadályozó tényezőket. Megmérjük a webáruház összes mérhető eredményét, teljesítményadatát, és összefoglaljuk, hogy hol szükséges beavatkozni, módosítani, esetlegesen átalakítani a webáruház szerkezetét, tartalmát vagy üzemeltetését.

» bővebben a webáruházak elemzéséről

Webáruház korszerűsítés, teljesítményjavítás

Webshop felújítás, korszerűsítésA legjobban felépített webáruház is igényli a karbantartást, az időszakonkénti korszerűsítést, versenyképességének folyamatos fenntartását. Programozói és marketing csapatunk vállalja webáruházak grafikai ráncfelvarrását, optimalizálását, bővítését, hatékonyságának javítását, de komplett átalakítását vagy külső információs rendszerekkel való összekapcsolását is.

» bővebben a webáruházak korszerűsítéséről

Webáruház jogi megfelelése

Webshop törvényEgy webáruház indításakor és üzemeltetése alatt több jogszabály előírásaival is tisztában kell lennie az üzemeltetőnek. A webáruházakat általában a fogyasztóvédelem, a versenyhatóság, az adatvédelmi hatóság és a médiahatóság szokta ellenőrizni és esetenként büntetni a hiányosságok miatt. A büntetési összegek általában a százezres tételtől a több millióig szórhatnak a jogsértés minősége, az érintettek köre, a jogsértés folyamatossága alapján elbírálva.

» bővebben a webáruházak jogszerű működéséről

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

  • Vizsgára vagy érettségire készül?
  • Műszaki egyetemre jár?
  • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!