Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Szerződési feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Egyedi honlapok készítése – www.egyedihonlapkeszites.hu – weboldalt üzemeltető Orsó Lajos egyéni vállalkozó (székhelye: 8500 Pápa, Barát utca 14.; nyilvántartási száma: 30174282; adószáma: 65964710-1-39 ; email elérhetőség: info@egyedihonlapkeszites.hu, telefonszám: +36 70 410 1763; továbbiakban: Szolgáltató) és a vállalkozó által az Egyedi honlapok készítése (továbbiakban: weboldal) nyújtott elektronikus szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek.)

1. Általános tudnivalók

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus szolgáltatásra, amely a www.egyedihonlapkeszites.hu webcímen található információs, kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó weboldalon keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között a szerződésben leírt módokon jön létre.

1.2. Az Egyedi honlapok készítése weboldalon bárki szabadon, kötöttségektől mentesen és díjtalanul böngészhet, a weboldal szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon az információkat elérte, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

1.3. Az Egyedi honlapok készítése weboldal üzemeltetését Orsó Lajos egyéni vállalkozó végzi.

Székhely: 8500 Pápa, Barát utca 14.
Telefonszám: +36  70 316 6559
Email: info@egyedihonlapkeszites.hu

2. Információkérés, visszahíváskérés, ajánlatkérés

2.1. A weboldal látogatóinak, partnereinknek megvan a lehetősége, hogy a weboldal megfelelő modulját igénybe véve a Szolgáltatónak üzenetet, kérdést küldjenek, visszahívás igényt jelentsenek be, és ezen szándékukat a weboldal segítségével eljuttassák irodánkba, kollégáinkhoz.

2.2. A beérkezett információkéréseket kollégáink haladéktalanul feldolgozzák, pontosítás végett felveszik az információkérővel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, és pár napon belül a kért információkat eljuttatják a felhasználónak.

2.3. A beérkezett visszahívás kéréseket kollégáink haladéktalanul feldolgozzák, és három munkanapon belül felveszik a kapcsolatot a visszahívás kérőjével, amennyiben a visszahívás kérésekor a Felhasználó helyes telefonszámot adatot adott meg. Helytelen telefonszám megadása esetén kollégáinknak nem kötelessége, és az esetek túlnyomó többségében nincs is lehetősége a helyes telefonszám kiderítésére.

2.4. A beérkezett ajánlatkéréseket kollégáink haladéktalanul feldolgozzák, pontosítás végett felveszik az ajánlatkérővel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és pár napon belül a kért szolgáltatás, termék tekintetében pontos árajánlatot küldenek az ajánlatkérőnek emailben és/vagy levélben.

2.5. Csapatunk mindent megtesz a beérkezett üzenetek, ajánlatkérések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében, de nem vállal felelősséget az internetes kapcsolat, a hálózat és egyéb előre nem látható hibákból adódóan az információkérés, bejelentkezés postafiókunkba való beérkezésének hiányából következő esetleges károkért, jogkövetkezményekért.

3. Hírlevelek, feliratkozás akciófigyelő hírlevélre

3.1. Az Egyedihonlapkészítés weboldal üzemeltetője a szolgáltatásaihoz kapcsolódó témákban időszakosan híreket, ajánlatokat, akciókat oszt meg hírlevelezésre feliratkozott felhasználói, ügyfelei számára hírlevelek formájában, amit az ügyfél e-mail fiókjába elektronikus formában juttat el.

3.2. Az akciófigyelő hírlevelekre feliratkozni az „AKCIÓFIGYELŐ” menüpontban a feliratkozó nevének és email címének megadásával lehetséges.

3.3. A látogató a feliratkozással határozottan hozzájárul, hogy a hozzájárulás visszavonásáig a Szolgáltató a látogató által megjelölt témakörökben híreket, tudnivalókat, ajánlatokat osszon meg vele hírlevél formában. Emellett a hírlevél feliratkozó hozzájárul, hogy a szolgáltató itt megadott adatait weboldalán, a hírlevelezést kiszolgáló szoftverben és a kapcsolódó informatikai eszközökön tárolja.

3.4. A hírlevelek küldéséhez adott hozzájárulását az ügyfél bármikor, feltételektől mentesen visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

  • A hírlevél végén található leiratkozó linkre kattintással
  • A szolgáltatónak írt elektronikus vagy postai levél formájában

4. Szerzői jogok

4.1. A weboldal egésze és minden eleme szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal és a weboldalon elérhető tartalom, szerzői mű, illetve más szellemi alkotás – grafikai megoldás, grafika, honlap szerkezete, a honlapon elérhető információ, adatfeldolgozási elv, stb. – szerzői jogi jogosultja, vagy a feljogosított felhasználója a Szolgáltató.

4.2. A weboldalt alkotó és a weboldalon elérhető szerzői jog által védett szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem használhatóak fel, nem hasznosíthatóak, sokszorosíthatóak vagy tárolhatóak.

4.3 Abban az esetben, ha az Egyedihonlapkészítés oldalon található tartalom, vagy a tartalom bizonyos eleme, illetve az oldalról hivatkozásokon keresztül elérhető tartalmak valószínűsíthetően a szerzői jog előírásaiba ütköznek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az ügyfélszolgálaton!

A jelzett tartalom megvizsgálását követően haladéktalanul eltávolítjuk a sértő tartalmat, illetve lekapcsoljuk a sértő tartalomra mutató linkeket.

5. Egyebek

5.1. Az Egyedihonlapkészítés weboldal igénybevétele feltételezi a böngésző részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a techológiával együttjáró hibalehetőségek elfogadását.

5.2. A szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely az Egyedihonlapkészítés weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be.

5.3. Az Egyedihonlapkészítés weboldal ezúton tájékoztatja felhasználóit, hogy adataikat az esetlegesen létrejött megbízási/szolgáltatási szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adataikat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként közreműködik. Az alvállalkozók a weboldal által átadott személyes adatokat az igénybevett szolgáltatás zökkenőmentes lebonyolíthatóságán és annak későbbi bizonyíthatóságán túl semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további jogi, vagy természetes személyeknek átadni. Az adatok kezelésekor a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek, a weboldal Adatvédelmi elveinek megfelelően jár el a weboldal üzemeltetője.

5.4. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges, a jogvita rendezésére a szerződő felek a Tatabányai Járásbíróság joghatóságát kötik ki.

5.5. A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Tatabánya, 2016.04.01.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2019-05-21
Adatkezelés és hírlevélküldés a webáruházakban
Az EU-s adatvédelmi rendelet bevezetése és kötelezővé tétele nagy port kavart a vállalkozói szférában, aminek következményeként a GDPR mozaikszó (General Data Protection Regulation) már szinte senkinek sem ismeretlen.
2019-02-04
Milyen aloldalak kellhetnek egy webáruházba?
Sok webáruház található az interneten, de a felépítésük eléggé változatos. A legtöbben megtalálhatóak a szokásosnak mondható aloldalak, de pontosan mik azok a tartalmak, amelyek mindenképpen fontosak lehetnek egy webáruház esetén?
2018-11-25
Webáruház szüneteltetésének SEO módszerei
Megvan a megoldás arra, hogyan lehet bezárni egy webáruházat, ha azt szeretné a tulajdonosa, hogy ideiglenesen ne legyen forgalom a weboldalon. Óvatosan kell eljárni, hogy a Google ne büntessen a leállásért.
© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!