Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 316 6559

Grafika, arculattervezés, kiadványszerkesztés

Régóta ismert tény, hogy a megjelenés sokat számít, legyen szó első találkozásról vagy folyamatos együtt munkálkodásról. Vállalkozások esetében a megjelenés, az elegancia egyik fokmérője az arculat, a grafikai megjelenés, a weboldal grafikai megfogalmazása, a különböző nyomtatványok igényes megvalósítása.

Grafika készítés

Legyen szó webes grafikáról, nyomdában készült termékről vagy marketing anyagról, az alkalmazott grafikát, mint képi információt minden esetben előbb dolgozza fel az emberi agy, mint a szöveges üzenetet. Ha a grafikai, képi információ valami miatt nem megfelelő, kicsi az esélye a marketing üzenet hatékony célba érésének.
Grafikusaink, webes szakembereink rövid határidővel megtervezik és legyártják az adott célhoz legjobban alkalmazható grafikákat, arculati elemeket, illetve elkészítik a komplett weboldal terveket.

Logótervezés

LogótervezésA logó a mögötte lévő vállalkozás, vagy a vállalkozás termékeinek legerősebb vizuális lenyomataként magát a céget vagy a termékeket azonosítja. Egy jó logó jelentős mértékben hozzájárul az adott cég piaci megítéléséhez, piaci sikereihez. Grafikusaink számtalan referenciával tarsolyukban gyorsan és hatékonyan elkészítik az elképzelt és előzetesen egyeztetett cégemblémát, terméklogót.

» bővebben a logótervezésről

Arculattervezés

ArculattervezésAz arculattervezés nélkülözhetetlen egy cég vizuális kommunikációjában. A képekre, vonzó grafikára előbb reagálunk, és mélyebben marad meg a nyoma, mint a szövegnek. Ezért fontos, hogy egy vállalkozás grafikai megjelenésének elemeit, azok harmonikus egységeit, legyen szó online vagy offline kommunikációról, szakemberek tervezzék. Akár komplett arculattervezés a feladat, akár az arculati elemek egy csoportjáról van szó, nyugodtan ránk bízhatja a megvalósítást.

» bővebben az arculattervezésről

Webgrafika, honlap grafikai tervezése

Grafika weboldalhozA weboldalak, webáruházak megépítésekor rengeteg grafikai előkészítésre van szükség. Ezzel azonban nem merül ki a grafikus tevékenysége a területen, hiszen a weboldalak üzemeltetése során, az internetes marketing területén, a social media profilok üzemeltetése közben számtalan esetben van szükség profi grafikai előkészítésre. Az internetes terület némileg más, speciális tudást követel meg, mint hagyományos esetben. Kérje segítségünket!

» bővebben a weboldalak grafikai tervezéséről

Reklámgrafika, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés

ReklámgrafikaA reklám, a hírdetés a hétköznapok része, a vállalkozások, de még a közintézmények is folyamatosan reklámüzenetekkel dolgoznak, hogy befolyásolhassák a fogyasztót, az állampolgárt. A jó reklám egyik – ha nem a legfontosabb – tartópillére a figyelemfelkeltő, lényegre törő és szenvedélyeket, érzelmeket közvetiteni tudó grafika, a reklámgrafika. Grafikusaink az első vázlat elkészítésétől a profi, nyomdák számára előkészített anyagok legyártásáig vállalják a teljes folyamat kreatív megvalósítását.

» bővebben a reklámgrafikáról, nyomdai előkészítésről

Kiadványszerkesztés

KiadványszerkesztésA kiadványszerkesztő stílust ad a még formázatlan szövegnek, a betűkhöz igazítja a képeket, egyesíti a tartalmi és formai elemeket. Legyen szó szórólapok, plakátok, leporellók, meghívók szerkesztéséről, vagy akár könyvek, folyóiratok nyomdai előkészítéséről, tördeléséről, tördelő grafikus kollégáink rövid határidővel igényes és modern megjelenéssel ruházzák fel a kiadványokat.

» bővebben a kiadványszerkesztésről

Ossza meg másokkal is!

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!