Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Weboldal korszerűsítés, átalakítás, felújítás

A weboldalak és a weboldalakkal szemben támasztott elvárások folyamatosan fejlődnek. Ami tegnap még korszerűnek számított, mára már elavult lehet, és nem hozza az elvárt teljesítményt: nem jó a weboldal keresőkbeni teljesítménye, folyamatosan csökken az ajánlatkérések száma. Ilyenkor szükséges átgondolni az okokat, és sok esetben újratervezni, átalakítani, korszerűsíteni kell a weboldalt.

Mikor javasolt a weboldal korszerűsítés?

Nagyon sokféle szempontból lehet megközelíteni e kérdést. Egy weboldal esetében a megjelenés frissítése az egyik leggyakoribb kérés, de a gyakran merül fel az új funkciók beépítésének, új aloldalak megépítésének igénye, illetve az oldal összekapcsolása hírlevelező, számlázási, raktár, vállalatirányítási rendszerekkel. Gyakran merül fel, hogy a weboldal keresőkbeni hatékonyságát akadályozza például a weboldal betöltési sebessége, vagy nagyon körülményes az adminisztrációs felület használata és korszerűsíteni kellene, vagy admint kellene az oldal alá építeni.

Weboldal felújítás

Weboldalak grafikai frissítése, ráncfelvarrás

A design, a grafikai megoldások is öregszenek, új trendek jelennek meg, így egy grafikailag jól megtervezett weboldal esetében is mindig lehet jobbat, hatékonyabbat kitalálni. Amennyiben a grafika már alapjaiban sem volt a legjobb – mert mondjuk alacsony költségvetésű weboldalról van szó –, úgy biztosan eljön az az időpont, amikor elkerülhetetlen az oldal megjelenésének újragondolása. Legyen szó csak bizonyos részletmegoldások újratervezéséről, vagy komplett grafikai ráncfelvarrásról, grafikusaink rövid határidővel Programozó kollégáink nagy tapasztalattal a hátuk mögött hatékonyan és gyorsan elvégzik a webáruház moduljainak külső informatikai rendszerekhez való illesztését.az új grafikai terveket.

Új funkciók, új aloldalak beépítése meglévő weboldalba

A vállalkozás tevékenységének bővülésével és a weboldalon kínált szolgáltatások fejlődésével párhuzamosan gyakran van szükség újabb és újabb megoldások beépítésére a már meglévő weboldalba. Kell egy új modul, egy új aloldal, egy rugalmas megrendelő űrlap, egy képgaléria, vagy szükség lesz egy webshop modul beépítésére és elindítására. A feladat definiálása után programozóink rövid határidővel beépítik a kért funkciókat a weboldalba.

Weboldalak összekapcsolása más informatikai rendszerekkel

Ahogy a weboldal üzemeltetője elkezdi mélyebben használni a weben rendelkezésre álló elektronikus marketing lehetőségeket, vagy a különböző kapcsolódó munkaetapokat automatizálni szeretné, úgy mindig eljön az a pont, amikor a weboldal bizonyos moduljait más külső rendszerekhez kell kapcsolni. Leggyakrabban ezek a következők:

 • számlázó program
 • raktárprogram
 • rendeléskövető, rendelésfeldolgozó rendszer
 • naptárkezelő, időpontfoglaló rendszer
 • ügyviteli rendszer
 • vállalatirányítási rendszer
 • hírlevélküldő rendszer
 • intelligens eszköz alapú azonosító rendszer
 • stb.

Programozó kollégáink nagy tapasztalattal a hátuk mögött hatékonyan és gyorsan elvégzik a webáruház moduljainak külső informatikai rendszerekhez való illesztését.

Weboldal korszerűsítés, felújítás, átalakítás szolgáltatásaink

Weboldal korszerűsítés, felújítás, átalakítás szolgáltatásaink:

 • Meglévő weboldalak grafikai ráncfelvarrása
 • Weboldalak mobil optimalizálása
 • Meglévő weboldalak új funkciókkal való bővítése
 • Betöltési sebesség optimalizálása
 • Admin felület készítése a könnyebb karbantartásért

Weboldalak utólagos optimalizálási munkái

Egy régebben készült weboldal esetében manapság kötelező fejlesztés a mobil optimalizálás, az oldal reszponzivitásának a megteremtése. Ez a mobil megjelenésre optimalizálás a régebbi weboldalak túlnyomó többségénél relatíve kis energiabefektetéssel megoldható, az előnyök pedig számottevőek. Jobbak lesznek az eredmények a Google találati listáján, nagyobb látogatói forgalom realizálódik és a konverziók is mérhetően nőni fognak a fejlesztést követően.

Hasonló optimalizálási feladat az oldal betöltési idejének felgyorsítása, ami mind a programkód optimalizálását, mind a tartalmak egy részének optimalizálását (forrásfájlok méretének csökkentése, képek optimalizálása, böngészők gyorsítótárazásának kihasználása) jelenti. Ebben az esetben jobb lesz az oldal teljesítménye, még a Google helyezések is javulni fognak.

Weboldalak optimalizálása, felújítása

Egyénileg kezelhető adminisztrációs felület készítése

Egy induló weboldal esetén – általában pénzügyi okokból – gyakran az a döntés születik, hogy nem kérnek az oldalhoz adminisztrációs felületet. Később azonban az oldal fejlődésével, az oldalon történő tevékenységek bonyolódásával elkerülhetetlen az üzemeltetőkhöz jogosultságokat rendelő és különböző szabadságokat biztosító adminisztrációs felület hozzácsatolása. Profi, könnyen kezelhető adminisztrációs moduljaink hatékony és egyben költséghatékony tartalomfeltöltést és tartalommenedzsmentet biztosítanak az oldal adminisztrátorainak.

Ajánlatkérés  – Weboldalak korszerűsítése, felújítása

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

 • Vizsgára vagy érettségire készül?
 • Műszaki egyetemre jár?
 • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!