Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Optimalizált szövegírás

Ahhoz, hogy a keresőkben értékelhető találatot érjen el egy honlap, fontos a jól optimalizált szövegírás. Hiába rakjuk tele kulcsszavakkal írásunkat, az olvasót a weboldalon is kell tartani, ehhez pedig fontos, hogy a szöveg minősége is kifogástalan legyen. Csapatunk szakemberekkel, újságírókkal áll az Ön rendelkezésére.

Szavak, technika, forma – milyen a jó szövegíró?

A honlapoptimalizálás egyik leghangsúlyosabb része a keresőbarát szövegírás. Lehet bármilyen jó a weboldal kódolása, a meta leírások kialakítása, egy rossz szöveg az egész addigi munkát tönkreteheti. Optimalizált szövegírásra azonban nem mindenki képes, olyan embert kell találni, aki jól tud fogalmazni, de tisztában van a keresőoptimalizálási elvárásokkal is.

Keresőoptimalizált szövegírás

Csapatunkban hivatásos újságírók öntik formába a kiválasztott kulcsszavakat, úgy, hogy azok segítsék a weboldal előrejutását a találati listákban. Mi nem futószalagon gyártjuk, hanem szakszerűen írjuk a weboldalak szövegeit, a blogbejegyzéseket és a figyelemfelkeltő Facebook posztokat.

Információ, stílus, tartalom – milyen legyen a szöveg felépítése?

A fizetett Google hirdetések meglehetősen drágák, ezért jó megoldás, ha egy honlap üzemeltetője az organikus kulcsszavas találatokra fekteti a hangsúlyt. Ha a honlapszövegben nincs elég információ, a stílusa nem egyedi, tartalma pedig nem elég lényeges a keresőkifejezések szempontjából, akkor a honlap biztosan nem ér el jó helyezést a keresőkben. Ha mégis előkelő pozícióban lenne, akkor hamar elveszítheti azt optimalizált szövegírás nélkül. Mi nemcsak a megfelelő Google pozíciót, hanem annak megtartását is garantáljuk.

Szövegírás, tartalomkészítés szolgáltatásaink

Szövegírás, tartalomkészítés szolgáltatásaink:

  • Weboldalak komplett tartalomírása, szövegírása, feltöltése
  • Keresőoptimalizált szövegírás, szövegezés javítása
  • Hírek, cikkek írása, hírrovatok kezelése
  • PR cikkek írása
  • Webáruházak optimalizált termékleírásainak elkészítése

Kulcsszó a látogató – miért legyünk olvasóbarátok?

Az optimalizált szövegírásban kétségtelenül fontos szerepe van a kulcsszavaknak. Nem szabad azonban mindent feláldozni annak érdekében, hogy a szöveg tele legyen velük, az erőltetett szöveggel olvasókat veszíthet a weboldal. Hiába jönnek a látogatók, ha utána rögtön tovább is kattintanak.

A weboldal célja kettős: odacsalni és ott is tartani az olvasót. Csapatunk nemcsak kereső-, hanem olvasóbarát szöveget is ír. Olvasmányosan, érthetően, informatívan fogalmazunk, de óvakodunk a terjengősségtől. Nem kell hosszú szöveg a weboldalakra, pont akkora szövegre van szükség, amiből az olvasó még könnyedén befogadja az üzenetet és elég információt kap ahhoz, hogy hitelesnek ítélje az adott tartalmat.

Szemlélet, gondolkodás, mennyiség – hogyan válasszunk kulcsszavakat?

A kulcsszavak kiválasztásánál mi a potenciális ügyfelek, vásárlók fejével gondolkodunk és megpróbáljuk beleélni magunkat a helyzetükbe. Így képesek leszünk magára a termékre, a szolgáltatásra, vagy azok tulajdonságaira optimalizálni a szöveget. A kulcsszavak kiválasztása természetesen függ a témától, a márkától és a körülírt terméktől, szolgáltatástól is.

SEO szövegírás

Minőség, találat – érdemes a profikra bízni

Nem jelenthet újdonságot, hogy a keresőoptimalizálás nem egyik napról a másikra éri el hatását, hosszú távon kell gondolkodni a siker érdekében. Fontos a jól optimalizált szöveg, megírásába érdemes pénzt és energiát fektetni annak érdekében, hogy a keresők az első találatok között hozzák fel az Ön honlapját. A legjobb helyen jár, ha úgy gondolja, hogy ehhez szakemberre van szüksége. Az Ön témája, háttérinformációi, elképzelései alapján nálunk olyan írás születik, ami biztosan megfelel a keresők követelményeinek.

Tartalomírás, cikkírás szolgáltatásunk megrendelhető!
Kérjük, az alábbi ajánlatkérőn jelölje meg, hogy milyen tartalomra, cikkre, termékleírásra lenne szüksége, adja meg weboldala, webáruháza címét, illetve az üzenet mezőben egyéb szempontokat is meg tud jelölni számunkra.

Ajánlatkérés – szövegírás, seo szövegírás

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2019-05-21
Adatkezelés és hírlevélküldés a webáruházakban
Az EU-s adatvédelmi rendelet bevezetése és kötelezővé tétele nagy port kavart a vállalkozói szférában, aminek következményeként a GDPR mozaikszó (General Data Protection Regulation) már szinte senkinek sem ismeretlen.
2019-02-04
Milyen aloldalak kellhetnek egy webáruházba?
Sok webáruház található az interneten, de a felépítésük eléggé változatos. A legtöbben megtalálhatóak a szokásosnak mondható aloldalak, de pontosan mik azok a tartalmak, amelyek mindenképpen fontosak lehetnek egy webáruház esetén?
2018-11-25
Webáruház szüneteltetésének SEO módszerei
Megvan a megoldás arra, hogyan lehet bezárni egy webáruházat, ha azt szeretné a tulajdonosa, hogy ideiglenesen ne legyen forgalom a weboldalon. Óvatosan kell eljárni, hogy a Google ne büntessen a leállásért.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!