Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Optimalizált szövegírás

Ahhoz, hogy a keresőkben értékelhető találatot érjen el egy honlap, fontos a jól optimalizált szövegírás. Hiába rakjuk tele kulcsszavakkal írásunkat, az olvasót a weboldalon is kell tartani, ehhez pedig fontos, hogy a szöveg minősége is kifogástalan legyen. Csapatunk szakemberekkel, újságírókkal áll az Ön rendelkezésére.

Szavak, technika, forma – milyen a jó szövegíró?

A honlapoptimalizálás egyik leghangsúlyosabb része a keresőbarát szövegírás. Lehet bármilyen jó a weboldal kódolása, a meta leírások kialakítása, egy rossz szöveg az egész addigi munkát tönkreteheti. Optimalizált szövegírásra azonban nem mindenki képes, olyan embert kell találni, aki jól tud fogalmazni, de tisztában van a keresőoptimalizálási elvárásokkal is.

Keresőoptimalizált szövegírás

Csapatunkban hivatásos újságírók öntik formába a kiválasztott kulcsszavakat, úgy, hogy azok segítsék a weboldal előrejutását a találati listákban. Mi nem futószalagon gyártjuk, hanem szakszerűen írjuk a weboldalak szövegeit, a blogbejegyzéseket és a figyelemfelkeltő Facebook posztokat.

Információ, stílus, tartalom – milyen legyen a szöveg felépítése?

A fizetett Google hirdetések meglehetősen drágák, ezért jó megoldás, ha egy honlap üzemeltetője az organikus kulcsszavas találatokra fekteti a hangsúlyt. Ha a honlapszövegben nincs elég információ, a stílusa nem egyedi, tartalma pedig nem elég lényeges a keresőkifejezések szempontjából, akkor a honlap biztosan nem ér el jó helyezést a keresőkben. Ha mégis előkelő pozícióban lenne, akkor hamar elveszítheti azt optimalizált szövegírás nélkül. Mi nemcsak a megfelelő Google pozíciót, hanem annak megtartását is garantáljuk.

Szövegírás, tartalomkészítés szolgáltatásaink

Szövegírás, tartalomkészítés szolgáltatásaink:

  • Weboldalak komplett tartalomírása, szövegírása, feltöltése
  • Keresőoptimalizált szövegírás, szövegezés javítása
  • Hírek, cikkek írása, hírrovatok kezelése
  • PR cikkek írása
  • Webáruházak optimalizált termékleírásainak elkészítése

Kulcsszó a látogató – miért legyünk olvasóbarátok?

Az optimalizált szövegírásban kétségtelenül fontos szerepe van a kulcsszavaknak. Nem szabad azonban mindent feláldozni annak érdekében, hogy a szöveg tele legyen velük, az erőltetett szöveggel olvasókat veszíthet a weboldal. Hiába jönnek a látogatók, ha utána rögtön tovább is kattintanak.

A weboldal célja kettős: odacsalni és ott is tartani az olvasót. Csapatunk nemcsak kereső-, hanem olvasóbarát szöveget is ír. Olvasmányosan, érthetően, informatívan fogalmazunk, de óvakodunk a terjengősségtől. Nem kell hosszú szöveg a weboldalakra, pont akkora szövegre van szükség, amiből az olvasó még könnyedén befogadja az üzenetet és elég információt kap ahhoz, hogy hitelesnek ítélje az adott tartalmat.

Szemlélet, gondolkodás, mennyiség – hogyan válasszunk kulcsszavakat?

A kulcsszavak kiválasztásánál mi a potenciális ügyfelek, vásárlók fejével gondolkodunk és megpróbáljuk beleélni magunkat a helyzetükbe. Így képesek leszünk magára a termékre, a szolgáltatásra, vagy azok tulajdonságaira optimalizálni a szöveget. A kulcsszavak kiválasztása természetesen függ a témától, a márkától és a körülírt terméktől, szolgáltatástól is.

SEO szövegírás

Minőség, találat – érdemes a profikra bízni

Nem jelenthet újdonságot, hogy a keresőoptimalizálás nem egyik napról a másikra éri el hatását, hosszú távon kell gondolkodni a siker érdekében. Fontos a jól optimalizált szöveg, megírásába érdemes pénzt és energiát fektetni annak érdekében, hogy a keresők az első találatok között hozzák fel az Ön honlapját. A legjobb helyen jár, ha úgy gondolja, hogy ehhez szakemberre van szüksége. Az Ön témája, háttérinformációi, elképzelései alapján nálunk olyan írás születik, ami biztosan megfelel a keresők követelményeinek.

Tartalomírás, cikkírás szolgáltatásunk megrendelhető!
Kérjük, az alábbi ajánlatkérőn jelölje meg, hogy milyen tartalomra, cikkre, termékleírásra lenne szüksége, adja meg weboldala, webáruháza címét, illetve az üzenet mezőben egyéb szempontokat is meg tud jelölni számunkra.

Ajánlatkérés – szövegírás, seo szövegírás

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

  • Vizsgára vagy érettségire készül?
  • Műszaki egyetemre jár?
  • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!