Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Adminisztrálható weboldal – honlap admin

A hatékony weboldal üzemeltetés egyik alapkritériuma az adott weboldalhoz igazított teljes körű adminisztrációs felület. Ma már nincs idő megvárni, míg a programozó feltölti az aktuális tartalmat a weboldalra. Teljes az üzemeltetői szabadság, nem szorulunk senkire, az adminisztrációs felületen keresztül bármikor szabadon módosítani tudjuk a honlap tartalmát. De mire kell itt figyelnünk?

Hatékonyabb az egyedi adminisztrációs felület?

Mint minden területen, itt is sokféle adminisztrációs felületet lehet készíteni különböző működési elvekkel, funkciókkal. Természetesen az sem mindegy, hogy az adott feladatra milyen admin felülettel dolgozik az üzemeltető. Egy rosszul megtervezett és megvalósított adminisztrációs felület nagyon sok akadályt gördíthet a hatékony üzemeltetés elé. Ha valamit pedig csak hosszú idő alatt lehet megoldani egy elavult rendszerben, akkor az folyamatosan magas üzemeltetési költségeket és versenyhátrányt jelent. Javasoljuk olyan egyedi adminisztrációs felület használatát, amely az adott weboldalhoz igazodik, és segítségével gyorsan és hatékonyan lehet karbantartani a weboldal tartalmát.

Adminisztrálható weboldal

Egyszerűsített admin felület

Sok esetben lehet logikus a leegyszerűsített adminisztrációs felületek használata. Ilyenkor az üzemeltető nem tud vagy nem akar a különféle beállításokkal, paraméterekkel, opciókkal bajlódni, csak szeretné beírni a megfelelő szöveget, vagy feltöltenii a megfelelő képet. Innentől a rendszer elvégez minden teendőt, beformázza az elemeket, elvégzi a keresőoptimalizálási követelményeket, összekapcsolja az összetartozó információkat és összeállítja a megjelenítendő aloldalt. Ebben az esetben kevésbé kell profi weboldal üzemeltetőnek lenni, mégis hatékony weboldal megoldást tudhatunk magunkénak.

Honlap adminisztrációs felület profi lehetőségekkel

Abban az esetben, ha az üzemeltető szeretné a weboldal összes tartalmát hatékonyan adminisztrálni, a keresőoptimalizálási szabályokat is saját maga szeretné beállítani, és esetleg a html formázási szabályokkal is tisztában van, akkor a legnagyobb szabadságot biztosító admin felületre lehet szüksége. Itt minden elemhez, tartalomhoz, menühöz, modulhoz teljes hozzáférést biztosítunk: mind a tartalom, mind az összes metaadat, még maguk az url-ek is könnyedén szerkeszthetőek. Igaz, hogy ez a megoldás biztosítja a legnagyobb szabadságot, és nagyon hatékony weboldal építhető a segítségével, de az is igaz, hogy használatához alapvető weblapszerkesztési és keresőoptimalizálási tudásra van szükség.

Honlap adminisztráció különböző jogosultsági szintekkel

Egy összetettebb weboldal megoldás esetén, vagy több adminisztrátor párhuzamos munkálkodása esetén gyakran van szükség több adminisztrátor egyidejű regisztrálására a weboldal admin felületén. Az adminisztrátorok külön azonosítóval lépnek be a felületre, így később ellenőrizhetőek a tevékenységek, illetve lehetőség van az egyes adminisztrátoroknak eltérő jogosultsági engedélyeket kiosztani. Az eltérő jogosultság kiosztásnak köszönhetően az adminisztrátorok más-más területhez, modulhoz férnek hozzá, így javul a biztonság, és az illetékességi elvárások is kezelhetőek.

Adminisztrációs felület szolgáltatásaink

Adminisztrációs felület szolgáltatásaink:

  • Egyedi, rugalmas, bővíthető adminisztrációs felület
  • Nagy szabadságot biztosító admin felület
  • Admin felület különböző jogosultsági szintekkel
  • Adminisztrációs felület keresőoptimalizálási funkciókkal
  • Reszponzív, mobilbarát adminisztrációs felület egyedi weboldalakhoz

Moduláris adminisztrációs rendszer

Az egyik legrugalmasabb adminisztrációs felület megoldásunk a moduláris admin felület. Itt arról van szó, hogy az egyes modulok (hírmodul, termékmodul, médiatár, menükezelő modul) tetszőlegesen hozzákapcsolhatóak a weboldalhoz, bővítve az admin felület és a weboldal funkcióit, szolgáltatásait. Az admin rugalmas és moduláris bővíthetőségének a másik előnye, hogy a weboldal testreszabott admin megoldást kap, és a későbbi fejlesztések is könnyen adminisztrálhatóvá válnak.

Reszponzív, mobilbarát admin felület weboldalakhoz

Abban az esetben, ha az üzemeltető az adminisztrációs feladatok nagy részét mobilról vagy tabletről intézi, megoldható, hogy az adminisztrációs felület moduljai is mobilbarát, reszponzív megjelenéssel működjenek. Ugyan bizonyos összetettebb feladatok adminisztrálása így nem oldható meg hatékonyan, de a legtöbb üzemeltetési admin feladat mobil eszközökről is hatékonyan elvégezhető.

Moduláris adminisztrációs rendszer

Ajánlatkérés – adminisztrációs felület, admin modul

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

  • Vizsgára vagy érettségire készül?
  • Műszaki egyetemre jár?
  • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!