Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Külföldi linképítés hatékonyan

Azok a magyar vállalkozások, akik rendelkeznek idegen nyelvű (angol, német) weboldallal, és nem csak idehaza szeretnének sikereket és ügyfeleket elérni, számukra kitűnő választás lehet a külföldi keresőoptimalizálás és azon belül is a külföldi linképítés. Ezen szolgáltatásunknak köszönhetően nem léteznek többé országhatárok, hiszen bárki könnyedén prémium ügyfeleket szerezhet Európa fejlett országaiból, megmutathatja a világnak minőségi termékeit vagy szolgáltatásait.

Linképítés német nyelven a részletekre is figyelve

A linképítés német nyelven komoly kihívás, hiszen a hazainál jóval erősebb a verseny, profin kell fordítani a megírt szövegeket, és a linkek elhelyezése is alapos megfontolást igényel. Első lépésben meg kell határozni azokat a kulcsszavakat, amelyekre optimalizálni szeretnénk, majd meg kell vizsgálni a weboldal tartalmát, relevanciáját a kiválasztott kulcsszavak szempontjából. Figyelembe kell venni az aloldalak kulcsszósűrűségét, a kulcsszavak pontos fordítását és a weboldal felépítését, szerkezetét, valamint a betöltési sebességét. Amennyiben szükséges, el kell végezni a szükséges módosításokat ahhoz, hogy a német PR linképítés Ausztria és Scájc területén a lehető legjobb eredményeket érje el.

linképítés német nyelven

Attól, hogy valaki rendelkezik német nyelvű weboldallal, még nem jelenti azt, hogy a külföldi piac rögtön meg is találja. Ahhoz, hogy a Google organikus találatai között kiemelkedjen, elengedhetetlen a minőségi külföldi linképítés. A folyamat nem egyik pillanatról a másikra történik, türelmesnek kell lenni, ha fejlődést, több forgalmat és jövedelmet szeretnénk elérni. A frissen feltöltött weboldalaknak idő kell ahhoz, hogy bekerüljenek az indexelési ciklusba, és még több idő arra, hogy bizonyos kulcsszavakra kiemelkedő helyet foglaljanak el a találati listán. A német nyelvterület elég nagy, ebből következően nagyobb a piac, tehát előfordulhat, hogy nagyon sok a konkurencia egy adott területen. A német PR linképítés segítségével lépésről lépésre fel lehet tornázni egy weboldalt a legjobb pozíciókba, és a teljes optimalizálási folyamat is elfogadható sebességre gyorsítható.

A német PR linképítés Svájc és Ausztria területén olyan külföldi blog oldalakon történik, amelyek megfelelnek a Google elvárásainak, és magas megbízhatósági értékekkel rendelkeznek. Az itt feltöltött PR cikkek listája rendszeresen bővül, és a keresőrobotok is folyamatosan indexelik őket. Ebből adódóan egy új weboldal jóval hamarabb feltérképezésre kerülhet, hiszen a Google minden esetben a linkelt weboldalakra is ellátogat. Természetesen külföldi linképítés nélkül is indexelődnek a feltöltött tartalmak, de jóval lassabban, és az indexelés után sem garantált a megfelelő organikus pozíció.

Külföldi linképítés szolgáltatásunk

Külföldi linképítés szolgáltatásunk:

 • Linképítés adott kulcsszavakra, fogalmakra
 • Folyamatos linképítés
 • Külföldi blog linkek építése
 • Linképítés feltérképezése, felülvizsgálata, javítása
 • Prémium linképítés, tanácsadás

Mit tartalmaz és mennyibe kerül a linképítés?

Egy német PR link ára bruttó 15.000 Ft, amely az alábbi tételeket foglalja magában:

 • Minimum 1.500 karakteres PR cikk írása, fordítása német nyelvre
 • Cikk szakszerű feltöltése külföldi blog oldalra
 • 2 év garancia a link tartósságára

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal az info@egyedihonlapkeszites.hu e-mail címen. Kollégáink készséggel állanak rendelkezésére, ha további információt kér, vagy rendelést szeretne leadni.

Ajánlatkérés – német PR linképítés Ausztria területén

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlatkéréssel kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

 • Vizsgára vagy érettségire készül?
 • Műszaki egyetemre jár?
 • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.
© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!