Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 316 6559

Webáruház üzemeltetés, marketing

A webáruházak és a webshopok területén folyamatosan nő a verseny. A versenyképes webáruház üzemeltetés, karbantartás, a webáruház teljesítményének, a konverziók maximalizálása ma már komoly szakértelmet kíván. Egy összetettebb webáruház üzemeltetése, a napi feladatok elvégzése, a folyamatos teljesítménymérés, tartalomfeltöltés, a kapcsolódó webes marketing feladatok bonyolítása specialisták nélkül ma már nem lehetséges gazdaságosan. A megoldás ezen feladatok részbeni vagy teljes kiszervezése.

Termékfeltöltés, szövegírás

A webáruházak legfontosabb modulja a termékmodul, ahol a webshopban kínált termékek megfelelő bemutatására kell helyezni a hangsúlyt. A termékek bemutatásának egyik nagyon fontos eleme a termékleírás, a termék szöveges bemutatása. Természetesen ezen szövegek esetében is igaz, hogy csak akkor lesz hatékony a webáruház, ha ezek a szövegek pontosak, érthetőek, frappánsak és még a keresőoptimalizálás elveinek is megfelelnek. A termékbemutató szövegek megírása sok termékes webáruház esetében komoly munka, nagy energiabefektetés.

Webáruház karbantartás, üzemeltetés

A hatékony szövegek előállítását követően a következő feladat a termékek kategorizálása, feltöltése, amit általában a webáruház adminisztrációs felületén kell egyesével megtenni. Nagyobb termékmennyiség esetén lehetőség van arra, hogy a termékadatokat a rendszer adminisztrációs felülete célprogram segítségével importálja a webáruház adatbázisába.

Keresőoptimalizálásban jártas, többéves újságírói tapasztalattal bíró kollégáink vállalják webáruházak termékleírásainak elkészítését, a termékek feltöltését, a termékpaletta aktualizálását, tartalomírását, a webshop hírblokkjának, blogjának rendszeres frissítését.

Termékfotók, grafikák, termékvideók készítése, feltöltése

A webáruházak üzemeltetéséhez folyamatosan nagy mennyiségű grafika, termékfotó, magyarázó grafika (infografika), különféle diagram szüksége merül fel, amit jó minőségben, optimalizáltan kell feltölteni. A jó fotó a siker alapja, a vásárlói döntések meghozatalánál a fotó a legmeghatározóbb webáruház elem.

Bizonyos esetekben a fotónál is hatékonyabb lehet a megfelelő termékbemutató videó alkalmazása, bár egy ilyen videó elkészítése lényegesen több energiaráfordítást igényel, mint egy fotó.

Webáruház üzemeltetési szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk a fotók, videók, grafikai elemek elkészítését, megfelelő átalakítását, optimalizálását és feltöltését a webáruházba.

Hatékony-e a webshop? – Analitika adatok, konverzió figyelemmel kísérése

A webáruház üzemeltetés kötelező feladata az üzemeltetés közben keletkező viszonylag sok és összetett analitikai, statisztikai adat elemzése, a konverziós adatok figyelemmel kísérése, majd az adatok alapján módosítási javaslatok kidolgozása mind a webáruházra, mind a kapcsolódó marketing tevékenységre vonatkozóan. Az analitikai szoftverek összetettsége és az egyes analitika kódok beépítéséhez szűkséges programozói szaktudás okán ma már ez a terület is szakembereket igényel, de ez a befektetés maximálisan megtérül. Pontosan és célirányosan mért adatok alapján történő módosítások növelik igazán a forgalmat és a konverziót.

Webáruház üzemeltetés, karbantartás szolgáltatásaink

Webáruház üzemeltetés, karbantartás szolgáltatásaink:

 • Teljes körű webáruház tervezés, készítés, üzemeltetés
 • Termékleírások készítése, termékek feltöltése, frissítése, optimalizálása
 • Termékfotók, grafikai anyagok, videók készítése, feltöltése
 • Statisztikák, analitikai adatok elemzése, konverzió mérése, beavatkozás
 • Kapcsolódó webes marketing feladatok, Facebook, Adwords, Google+

A szükséges kapcsolódó webshop marketing biztosítása

Sokan gondolják, hogy a webáruház elkészítését és átadását követően hanyatt lehet dőlni. De ez ma már koránt sincs így. Majdnem minden szegmensben nagy a verseny, ha a webáruházat sikerre szeretnénk vinni, már az oldal elindítását követően aktívan kell a webes marketinget az oldal szolgálatába állítani.
Milyen tevékenységek jöhetnek itt számításba?

 • Keresőoptimalizálás
 • PR cikk írás más oldalakra
 • Blogolás
 • Feltöltés piacterekre, árösszehasonlító oldalakra
 • YouTube fiók üzemeltetés, YouTube hirdetések
 • Hírlevelezés
 • Facebook fiók üzemeltetés, Facebook marketing
 • Google+ fiók üzemeltetés
 • Twitter fiók üzemeltetés
 • Vállalkozás elhelyezése a GoogleMaps-en
 • Adwords kampány üzemeltetés
 • LinkedIn fiók üzemeltetés, LinkedIn hirdetések
 • Hirdetés elhelyezése
 • Banner kampányok
 • Vírusmarketing
 • Stb.

Keressen minket bizalommal!
Kollégáink nagy tapasztalattal bírnak a felsorolt marketing eszközök hatékony üzemeltetése terén.

Webáruház marketing

Teljes körű webáruház üzemeltetés, a webshop konverziójának maximalizálása

A teljes körű webáruház üzemeltetés és karbantartás kiszervezése esetén a munka kezdetekor meghatározzuk a célokat és az igénybe veendő eszközöket, és onnantól teljes körűen (vagy korlátozottan) átvesszük a webáruház üzemeltetését a megbízótól. Időközönként vagy akár folyamatos napi kapcsolatban áttekintjük az elért eredményeket és a kitűzött célokat, és módosítunk az aktivitásokon, ha szükséges. Levesszük vállalkozása válláról ezt a terhet, és kihozzuk a maximumot webáruházából.

Tegyen próbára minket, kérjen egyedi árajánlatot!

Ajánlatkérés – webáruház üzemeltetés, karbantartás, optimalizálás

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

Ossza meg másokkal is!

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Akciófigyelő

Nem szeretne lemaradni az akciókról?

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, hogy értesíthessük havi akcióinkról, egyedi ajánlatainkról.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Legfrissebb híreink

2017-11-05
Marketing régen és ma
Az elmúlt 10 évben rohamosan fejlődött a technika, és ma már elengedhetetlen, hogy valaki ne rendelkezzen számítógéppel és internettel. A kutatások mégis azt mutatják, hogy a kis- és középvállalkozások kevesebb mint 10%-a rendelkezik weblappal – tudtuk meg az egyedihonlapkeszites.hu-tól.
2017-10-06
A leggyakoribb webáruház készítési hibák
Hiába egy jó ötlet és még egy annál is jobb termék vagy termékcsoport, ha a webáruház tulajdonosa nem tudja mire kell odafigyelnie a tervezés vagy készítés során, számos hibába futhat bele, amivel könnyen és gyorsan tönkreteheti az egészet. 
2017-07-17
Egy jó webáruház fontosabb jellemzői
A webáruház célja igen egyszerű: minél többen és minél többet vásároljanak az adott weboldalról. Jó webáruházat azonban nem egyszerű létrehozni és üzemeltetni. Pontos recept sajnos nincs, de van néhány összetevő, amire érdemes különös figyelmet fordítani.

Kövessen minket a Facebookon!

Partnereink

Számítógép szerviz és oktatóközpont

© 2016. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!