Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Webgrafika, honlap grafikai tervezése

A weboldalak, webáruházak megépítésekor rengeteg grafikai előkészítésre van szükség. Ezzel azonban nem merül ki a grafikus tevékenysége a területen, hiszen a weboldalak üzemeltetése során, az internetes marketing területén, a social media profilok üzemeltetése közben számtalan esetben van szükség profi grafikai előkészítésre. Az internetes terület némileg más, speciális tudást követel meg, mint hagyományos esetben.

Honlapok grafikai megtervezése, weblap design

A honlapok készítésének egyik legmeghatározóbb lépése a weboldal megjelenésének, designjának, szerkezetének kitalálása, a weboldal grafika pixelpontos létrehozása valamilyen grafikai előkészítő szoftver segítségével. Ezt a grafikát nagyon ajánlott a weboldalak működésében és picit a programozásában is jártas grafikussal készíttetni, aki tisztában van a terület elvárásaival, gyakorlatával.

Honlap grafikai tervezése

Egy jó webgrafika meghatározza a weboldal megjelenését, stílusát, eleganciáját, ezáltal a szerethetőségét. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a weboldal grafikája, a grafikus által rajzolt szerkezet alapvetően hozzájárul a honlap sikerességéhez, vagy éppen sikertelenségéhez.

Weboldalak tartalmának, webes cikkek grafikai előkészítése

Egy weboldal felépítése számos elemből tevődik össze, a célok meghatározása, a szövegírás, a honlapoptimalizálás mellett ugyanolyan fontos a grafikai elemek tervezése is. Szakembereink a honlap létrehozásának pillanatától segítséget nyújtanak. A weboldalak megépítésekor rengeteg grafikai előkészítésre van szükség, de az üzemeltetésük során is folyamatosan kapcsolódnak hozzájuk ilyen jellegű feladatok. Az online terület pedig speciális tudást követel meg a webes grafika készítőjétől. Nálunk megtalálja az erre megfelelő szakembereket.

Bannerek tervezése és kivitelezése médiafelületre, honlapokra, social mediára

A banner az internet egyik legrégebbi, grafikailag látványosan megkomponált hirdetési eszköze, amely általában a weboldal valamilyen kitüntetett pozíciójában próbálja megragadni a látogató figyelmét és megpróbálja a látogatót valamilyen interakcióra, a legtöbb esetben kattintásra rábírni. A banner alapja majdnem minden esetben egy hatékony grafika, amelyet valamilyen szöveges információ tesz teljessé. A bannerek mérete és összetettsége mindig az adott feladat függvénye, a banner méreteket tekintve vannak ugyan szabványosnak nevezhető, általánosan elfogadott méretek és elnevezések, de alapvetően a bannert befogadó oldal szerkezete határozza meg az elkészítendő banner végleges méretét.

Egy banner elkészítése esetében a megrendelői igényre, a megrendelő elképzelése alapján készítjük el az első vázlatokat, majd annak elfogadását követően grafikusaink kidolgozzák a végleges grafikát, vagy grafikákat. Amennyiben a banner nem csupán egy grafika, hanem több aktív, kattintható elemet is kell tartalmaznia, úgy programozóink elkészítik a banner intelligensebb verzióját.

Amennyiben a banner nem egyszerűbb weboldalra kerül, hanem valamilyen médiaügynökség által hirdetéskiszolgálókon keresztül kezelt média felületére, úgy vállajuk banner hirdetések elkészítését és akár feltöltését is adsense, adbox, etarget, adverticum, stb. hirdetéskiszolgáló rendszerekbe.

Webes grafikai szolgáltatásaink

Webes grafikai szolgáltatásaink:

  • Weboldalak, webshopok tartalmainak grafikai munkálatai
  • Bannerek, popup bannerek tervezése
  • Infografika készítés
  • Social media profilok, üzemeltetés grafikai kiszolgálása
  • Hírlevelek tartalmának grafikai előkészítése

Infografika – mire is jó tulajdonképpen?

A grafikai elemek közül sokan hagyják ki az infografikát, ők azonban egy rendkívül hasznos lehetőségről mondanak le. Az infografika egy tartalom lényegét képekkel, grafikonokkal illusztrálva mutatja be, sokat javítva az összképen és a tartalom megértésében. Az infografika az elmúlt néhány évben lett igen népszerű, főleg a Facebook és a többi közösségi oldal hatására. A grafikai elemek közül az egyik legletisztultabb, szemléletesen mutat rá a lényegre, az információt jóval könnyebb belőle kiszűrni, mint a leírt szövegből. Grafikusaink évek óta készítenek infografikákat, az Ön által meghatározott adatok, számok, egyéb információk segítségével készítjük el ezt a látványelemet.

Infografika tervezés

Social media grafika igénye – milyen a jó post, hirdetés?

Ha valaki üzleti oldalban gondolkodik social media felületen, fontos tudni, hogy itt igen magas a látogatók vizuális és grafikai igénye. Vállaljuk a Facebookon, a Twitteren és a többi közösségi oldalon a grafikai anyagok megtervezését. Legyen szó profilképről, borítóképről, vagy akár egy posthoz kapcsolódó grafikai elemről, bízza ránk a tervezést és a kivitelezést! Egy jó post vagy hirdetés akkor lesz sikeres, ha a grafika elkészítésére is megfelelő figyelmet fordítunk. Egyedi kreatívokon alapuló nyereményjátékokat, kvízeket, képfeltöltős alkalmazásokat tervezünk és hozunk létre igény szerint, természetesen egyedi grafikával együtt.

Színesebb hírlevelet szeretne? – Nem probléma.

Ha színesebb hírlevelet szeretne, cégünk vállalja az ehhez szükséges grafikai munkát is. Ha nem fehér hátterű, egyszerű hírlevél a célja, egyedi sablon alapján segítünk ennek megvalósításában. A levél hangulatához illő grafikai elemekkel dobjuk fel a szöveget. Mi ismerjük a sikeres hírlevél előírásait, a hozzá kapcsolódó trendeket. Kattintani az olvasók akkor fognak, ha jó a színkezelés és megfelelő hangsúly van a grafikán.

Mindezek mellett vállaljuk a már meglévő weboldalak grafikai elemeinek újragondolását, a képek retusálását is. A kész, profi és látványos grafikával rendelkező weboldalak frissítését és karbantartását is elvégezzük.

Ajánlatkérés – Webgrafika

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

  • Vizsgára vagy érettségire készül?
  • Műszaki egyetemre jár?
  • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!