Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Webáruház elemzés, korszerűsítés, optimalizálás

Nem hozza a webáruház az elvárt forgalmat vagy túl alacsony a látogatottság? A látogatóknak csak nagyon kis százaléka vásárol, alacsony a konverzió? Nagyon sok oka lehet annak, hogy egy webshop nem működik hatékonyan. Webáruház elemzésünk keretében felderítjük a webshop gyenge pontjait, listázzuk a hibákat és az akadályozó tényezőket. Webáruház korszerűsítés és optimalizálás szolgáltatásunk keretében pedig kijavítjuk a hibákat és növeljük a webáruház teljesítményét, forgalmát.

Webáruház ergonómia, felhasználóbarátság elemzés

A webáruházak kialakításánál, szerkezetének és megjelenésének megtervezésekor ajánlott a vonatkozó általános szakmai elvek és a webáruházban forgalmazott termékek speciális igényeinek együttes alkalmazása. Másként kell megtervezni például egy alapvetően nőknek szóló ékszer webáruházat, mint egy erős műszaki beállítottságú kéziszerszám webáruházat férfi iparos szakemberek számára. Nagyon sok apró részlet számít, nem mindegy például a kosárba rakás gomb színe, bizonyos színű gombokra szívesebben kattint a felhasználó, ami nagyban befolyásolhatja a webáruház eredményességét.

Webáruház elemzés

Elemzésünk megkeresi a böngészési, vásárlási folyamatokat, a webáruház használatát gátló akadályokat, és javaslatot teszünk azok javítására.

Webáruház keresőoptimalizáltságának elemzése

Pofonegyszerű az összefüggés: ha nincs jól keresőoptimalizálva a webáruház, akkor nem szerepel jól a keresőkben, ezért alacsony a látogatottság és nincs, vagy nagyon alacsony a forgalom, az értékesítés. Elemzésünk megmutatja a webáruház keresőoptimalizáltságának hiányosságait, a hibás megoldásokat, az aktuális helyezéseket, és javaslatot teszünk az optimalizáltság növelésének lehetőségeire.

Webáruház eredményesség – növelhető-e a konverzió a webshopban?

Általában minden esetben növelhető az adott webáruház konverziója. A konverzió egy viszonyszám, azt mutatja meg, hogy 100 látogatóból átlagosan hány látogatót tud a webáruház vásárlásra bírni. Léteznek különféle felmérések, amelyek megmutatják, hogy a különböző termékcsoportokban ez a szám mekkora, átlagosan azonban 1-3 %-kal lehet számolni. Tehát ha az adott webáruház konverziója ezen átlagok alatt van, akkor mindenképpen érdemes ezen területbe pénzt fektetni, mert ez egy nagyon megtérülő beruházás lehet.

Elemzésünk megmutatja, hogy mely tényezők azok, amelyek visszafogják a webáruház ezen teljesítményét, amelyek gátolják a magasabb konverzió elérését, és javaslatot teszünk az eredményesség növelését biztosító módosításokra.

Webáruház korszerűsítés, optimalizálás szolgáltatásaink

Webáruház korszerűsítés, optimalizálás szolgáltatásaink:

 • Teljes körű SEO elemzés, forgalom és konverzió elemzése
 • Webáruház szerkezet elemzés, ergonómiai elemzés, felhasználóbarátság
 • Webáruházak grafikai korszerűsítése, mobil optimalizálása
 • Meglévő webáruházak új funkciókkal való bővítése
 • Adminisztrációs felület korszerűsítés, betöltési sebesség optimalizálás

Webshop grafikai frissítése, ráncfelvarrása, új funkciók beépítése

Idővel minden webáruház öregszik, designja, felépítése, teljesítménye megfakul, és eljön az az időpont, ahol muszáj beavatkozni, hogy a versenytársakkal tartani lehessen a tempót. Grafikusaink elvégzik a grafika frissítését, az új funkciók megtervezését, de szívesen átgondoljuk a webáruház komplett grafikai ráncfelvarrását és teljes áttervezését is.

Webáruházak utólagos optimalizálása, teljesítménynövelése

Ha az előző pontokban leírt webáruház elemzések kimutatták a webáruház hiányosságait, úgy azok lépésről lépésre kijavíthatóak. Az optimalizálás során kijavítjuk a hibás megoldásokat, a webáruház teljesítménye pedig minden egyes munkaszakasz elvégzését követően mérhetően javulni fog. Munkánk megfelelő analitikai szoftverek segítségével mérhető, és az egyes beavatkozások után látható az eredményesség növekedése, a megtérülés.

Adminisztráció hatékonyságának javítása

Számos esetben a webshop hatékonyságának gátja a gyenge, a hiányos funkciókkal rendelkező adminisztrációs felület. Az adminisztráció gyorsasága, hatékonysága fontos tényező, minél több terméket kell adminisztrálni, annál fontosabb, hogy egy termék adminisztrációja mennyi idő alatt valósul meg.

Webáruház optimalizálás

Az általunk készített adminisztrációs felületek egyszerűen és gyorsan kezelhetőek. Garantáljuk, hogy nem kell órákat töltenie a számítógép előtt, ha több száz termék árlistáját szeretné frissíteni. Rendszerünket ügyfeleink igényei és visszajelzései alapján alakítottuk ki, tehát kijelenthetjük, hogy új ügyfeleink is biztosan elégedetten fogják használni a webáruházainkhoz tartozó adminisztrációs felületeinket.

Webáruház összekapcsolása külső informatikai rendszerekkel

Ahogy a webáruház üzemeltetője elkezdi mélyebben használni a weben rendelkezésre álló elektronikus marketing lehetőségeket, vagy a különböző kapcsolódó munkaetapokat automatizálni szeretné, mindig eljön az a pont, amikor a webshop bizonyos moduljait más külső rendszerekhez kell kapcsolni.
Leggyakrabban ezek a következők:

 • számlázó program
 • raktárprogram
 • rendeléskövető, rendelésfeldolgozó rendszer
 • naptárkezelő, időpontfoglaló rendszer
 • ügyviteli rendszer
 • vállalatirányítási rendszer
 • hírlevélküldő rendszer
 • intelligens eszköz alapú azonosító rendszer
 • stb.

Programozó kollégáink nagy tapasztalattal a hátuk mögött hatékonyan és gyorsan elvégzik a webáruház moduljainak külső informatikai rendszerekhez való illesztését.

Ajánlatkérés – webáruház elemzés, webshop felújítás, optimalizálás

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

 • Vizsgára vagy érettségire készül?
 • Műszaki egyetemre jár?
 • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!