Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Webmarketing, online marketing szolgáltatásaink

Az üzleti világ marketing tevékenységei az elmúlt években szép lassan, de határozottan az off-line mediumokból átköltöztek az on-line világba, az internetre. Az interneten az elmúlt években realizált marketingköltések folyamatosan nőttek, és ma már senki sem engedheti meg magának, hogy marketingbüdzséjének egy nagy szeletét ne itt költse el.

Online marketing szolgáltatásaink

Az interneten a marketing lehetőségek tárháza rettenetesen széles és folyamatosan változik, napról-napra újabb lehetőség jelennek meg, újabb szereplők kínálják szolgáltatásaikat. Az igazi probléma manapság inkább az, hogy hogyan kell az adott termékhez, szolgáltatáshoz a legalkalmasabb marketing eszköz portfóliót megtalálni, és az egyes marketing eszközöket a leghatékonyabban, a legkisebb költségből működtetni. Szakembereink különféle médiákban hosszú évek alatt szerzett tapasztalata, internetes marketing területén lebonyolított kampányaink tanulságai biztosítékként szolgálnak arra, hogy ügyfeleink webes marketing igényeit komplexen, vagy részterületenként hatékonyan tudjuk lebonyolítani.

Social media üzemeltetés, kampányok

Közösségi média marketingNincs ideje professzionálisan menedzselni Facebook kampányát, vagy egyéb közösségi média profilját? Kézzelfogható eredményeket, lényegesen több rajongót, like-olót, megosztást szeretne? Bizzon meg minket közösségi média profiljának üzemeltetésével, de akár a hirdetési kampányai beállításait, hatékony lebonyolítását is átvállaljuk Öntől! Erre a területre specializálódott szakembereink leveszik az Ön válláról az üzemeltetés napi nyűgét, és garantálják a kampányokra fordított költségek legoptimálisabb befektetését.

» bővebben a Facebook, Social Media kampányokról

Adwords kampány menedzsment, kampány kezelés

Adwords hirdetésSzeretné, ha a Google találati listáján az első oldalra kerülnének fizetett hirdetései, és a legkevesebb költséggel a legtöbb érdeklődőt, látogatót hozná weboldalára a Google? Bizza ránk Adwords kampányának lebonyolítását! Szakembereink elvégzik a részletes kulcsszókutatást, beállítják, optimalizálják kampányait, majd időszakonként részletes kimutatást küldenek az eredményekről.

» bővebben az Adwords kampánykezelésről

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

  • Vizsgára vagy érettségire készül?
  • Műszaki egyetemre jár?
  • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!