Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 316 6559

Professzionális linképítés

A keresőoptimalizálás egyik régóta alkalmazott, talán leghatékonyabb eszköze a linképítés, amely látványosan tudja javítani a weboldal vagy webáruház keresőkben mutatott teljesítményét adott kulcsszavakra. Némileg leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy minél több jó minőségű, jól ehelyezett hivatkozás, link mutat az optimalizálandó oldalra, annál előbbre kerül az oldal a keresőkben, például a Google keresőjében.

A linkek szerepe, ereje

A linkeknek azóta van nagy szerepük a találati sorrend beállításában, amióta a keresők egyáltalán megjelentek az interneten. Az alapelv az volt, hogy minél értékesebb egy weboldal vagy a weboldal adott oldalán található tartalom, annál többen hivatkoznak rá. Tehát amire sokan hivatkoznak, az értékes és érdekes, tehát kerüljön előbbre a találati listán.

Linképítés

A 90-es évek végén megjelenő keresőmotorok még viszonylag egyszerű elvek mentén dolgoztak ezen a területen, de mára a keresők a keresési lista kialakításánál több száz szempont szerint elemzik a weboldalt, és ezen szempontok összessége alapján alakul ki a találati lista. Viszont a Google esetében továbbra is 50% körülire becsülik a szakértők a linkek szerepét a weboldal sikerében, a weboldal keresési listákon nyújtott eredményességében. A fentiekből következik, hogy linképítés nélkül nem igazán lehet kiváló teljesítményt elérni, linképítés nélkül nagyon pici az esélye, hogy az oldal a találati lista első oldalára kerüljön.

Mi az a linképítés?

A linképítés során a SEO szakemberek más weboldalakon speciálisan megírt és feltöltött szövegkörnyezetben linkeket, hivatkozásokat helyeznek el, amelyek az erősítendő weboldal, webshop bizonyos oldalára mutatnak. Ezek a hivatkozások pókhálóként kötik össze a weboldalakat az interneten, amit a keresők „látnak”, feltérképeznek és az oldal rangsorolási algoritmusában precízen feldolgoznak, figyelembe vesznek.

Milyen szempontok szerint kell linket építeni?

A linképítéssel elkészült hivatkozások hatása nagyon tág határok között mozoghat. A keresők az elmúlt közel húsz évben tökéletesítették ezen algoritmusokat. Ma már számtalan szempontot kell a szakmbereknek figyelembe venni, ha maximális hatást szeretnének elérni linképítéssel.
Íme néhány különösen fontos szempont:

 • Melyik weboldalra kerül a link.
 • Milyen idős az adott domain.
 • Az oldalon található tartalom releváns-e az erősítendő oldalra nézve.
 • A linket tartalmazó weboldalra hány link mutat.
 • Mennyire megbízható a weboldal.
 • Miképpen kerül a link kialakításra.
 • Milyen környezetben kerül elhelyezésre.
 • A linkek kikerüléseinek időzítésének természetesnek kell lennie.

A keresők nem szeretik, ha manipulálják a találati listát, épp ezért próbálják kiszűrni a nem természetes úton létrejött hivatkozásokat. Ha a linkeket nem hozzáértő keresőoptimalizáló „szakember” végzi, könnyen lenullázódhat a linképítés hatása, ami komoly veszteséget okozhat a weboldal tulajdonosának.

Linképítés szolgáltatásaink

Linképítés szolgáltatásaink:

 • Linképítés adott kulcsszavakra, fogalmakra
 • Folyamatos linképítés
 • Katalógus linkek építése, katalógusbejegyzések
 • Linképítés feltérképezése, felülvizsgálata, javítása
 • Prémium linképítés, tanácsadás

Mi a linképítés optimális menete?

A linképítés megkezdése előtt szakembereink átnézik az erősítendő weboldal felépítését, az oldalon található tartalmakat, az elérhető analitikai adatokat és az adott kulcsszavakra vonatkozó aktuális találati pozíciókat. Amennyiben az oldalon az oldal teljesítményét gátló megoldásokat találunk, javaslatot teszünk azok kijavítására. Ezt követően a weboldal üzemeltetőjével közösen meghatározzuk azon kulcsszavakat, amelyekre eredményjavulást szeretnénk elérni, meghatározzuk a célokat és megbecsüljük a projekthez vélhetően szükséges linkek számát. Ezt követően szakembereink időben elosztva, lépésről lépésre megépítik a szükséges linkeket, és követjük a weboldal elmozdulását a találati listákon.

Hatékony linképítés

Ajánlatkérés – linképítés

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlatkéréssel kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

Ossza meg másokkal is!

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Akciófigyelő

Nem szeretne lemaradni az akciókról?

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét, hogy értesíthessük havi akcióinkról, egyedi ajánlatainkról.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Legfrissebb híreink

2017-11-05
Marketing régen és ma
Az elmúlt 10 évben rohamosan fejlődött a technika, és ma már elengedhetetlen, hogy valaki ne rendelkezzen számítógéppel és internettel. A kutatások mégis azt mutatják, hogy a kis- és középvállalkozások kevesebb mint 10%-a rendelkezik weblappal – tudtuk meg az egyedihonlapkeszites.hu-tól.
2017-10-06
A leggyakoribb webáruház készítési hibák
Hiába egy jó ötlet és még egy annál is jobb termék vagy termékcsoport, ha a webáruház tulajdonosa nem tudja mire kell odafigyelnie a tervezés vagy készítés során, számos hibába futhat bele, amivel könnyen és gyorsan tönkreteheti az egészet. 
2017-07-17
Egy jó webáruház fontosabb jellemzői
A webáruház célja igen egyszerű: minél többen és minél többet vásároljanak az adott weboldalról. Jó webáruházat azonban nem egyszerű létrehozni és üzemeltetni. Pontos recept sajnos nincs, de van néhány összetevő, amire érdemes különös figyelmet fordítani.

Kövessen minket a Facebookon!

© 2016. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!