Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Weboldal üzemeltetés, honlap karbantartás

Egy weboldal hatékony üzemeltetése, folyamatos karbantartása, a weboldal teljesítményének maximalizálása ma már komoly szakértelmet kíván. Egy összetettebb honlap üzemeltetése, a napi feladatok elvégzése, a folyamatos teljesítménymérés, tartalomfeltöltés, a kapcsolódó webes marketing feladatok bonyolítása specialisták nélkül ma már nem lehetséges gazdaságosan. A megoldás ezen feladatok részbeni vagy teljes kiszervezése.

Tartalomírás, szerkesztés, feltöltés

A honlapok üzemeltetőinek sok esetben problémát okoz a megfelelő minőségű tartalom előállítása, folyamatos biztosítása, frissítése a weboldalon. Pedig a nem frissülő weboldal folyamatosan veszít hatékonyságából. Ezt a feladatot az esetek túlnyomó többségében lényegesebben hatékonyan oldják meg a külsős, gyakorlott és a web elvárásait jól ismerő szövegírók, újságírók. Keresőoptimalizált, a weboldal fogalmi erővonalait erősítő tartalmat kell írni, és azt helyesen, pontosan, koherens meta adatokkal bővítve kell az oldalra feltölteni.

Honlap karbantartás, weblap üzemeltetés

Keresőoptimalizálásban jártas, többéves újságírói tapasztalattal bíró kollégáink vállalják weboldalak folyamatos tartalomfeltöltését, tartalomírását, az oldal hírblokkjának, blogjának rendszeres frissítését.

Grafikai anyagok, webes grafikák, videók készítése, feltöltése

A weboldalak üzemeltetésénél nagyon gyakran van szükség képi anyagokra, grafikákra, bannerekre, hírlevelek grafikai előkészítésére, és még sorolhatnánk, hogy mi mindenre. A weboldalakra vagy alkalmazásokba kerülő grafikáknak meg kell felelni a webes elvárásoknak és a keresőoptimalizálás elveinek is. Tehát nem mindegy, hogy milyen grafika kerül az oldalra. A videókészítés külön műfaj, egy jó videóhoz gyakorlott szakember kell, aki előkészíti a forgatást, menedzseli a folyamatot és átadja a megfelelő formátumú filmet. A kész filmet a weboldal saját YouTube fiókjába kell feltölteni, majd onnan kell a honlapra beágyazni.

Webes grafikusaink és videós szakembereink vállalják a megfelelő grafika, képanyag, videóanyag előállítását, folyamatos biztosítását és szakszerű elhelyezését az interneten és a weboldalon.

Hatékony-e a honlap? – Analitikai adatok, statisztikák figyelemmel kísérése

A ma használatos analitika szoftverek nagyon sok adatot feldolgoznak, nagyon sok lehetőséget biztosítanak a mérésre, rendszerezésre, de bizonyos mérések elvégzéséhez komoly szakmai tudás, sőt programozási tevékenység is szükséges. A két leggyakrabban alkalmazott analitika szolgáltató a Google Analytics és a WebmasterTools, de a részletes és célzott adatokhoz néha más szolgáltatásokat is igénybe kell venni.

Bízza ránk weboldala felügyeletét! Naprakészen szállítjuk Önnek a döntésekhez szükséges statisztikai adatokat és eredményeket.

Honlap üzemeltetés szolgáltatásaink

Honlap üzemeltetés szolgáltatásaink:

 • Teljes körű honlap üzemeltetés, weboldal karbantartás
 • Tartalomírás, szerkesztés, feltöltés, frissítés, optimalizálás
 • Grafikai anyagok, videók készítése, feltöltése
 • Statisztikák, analitikai adatok elemzése, beavatkozás
 • Kapcsolódó webes marketing feladatok, Facebook, Adwords, Google+

A szükséges kapcsolódó webes marketing aktivitások

Sokan úgy gondolják, hogy a honlap elkészítését és átadását követően hátra lehet dőlni. De ez ma már nem így működik. Majdnem minden szegmensben nagy a verseny, ha a weboldalt sikerre szeretnénk vinni, már az oldal elindítását követően aktívan kell a webes marketinget az oldal szolgálatába állítani.

Milyen tevékenységek jöhetnek itt számításba?

 • Keresőoptimalizálás
 • PR cikk írás és linképítés
 • Blogolás
 • YouTube fiók üzemeltetés, YouTube hirdetések
 • Hírlevelezés
 • Facebook fiók üzemeltetés, Facebook marketing
 • Google+ fiók üzemeltetés
 • Twitter fiók üzemeltetés
 • Vállalkozás elhelyezése a GoogleMaps-en
 • Adwords kampány üzemeltetés
 • LinkedIn fiók üzemeltetés, LinkedIn hirdetések
 • Hirdetések elhelyezése online felületeken
 • Banner kampányok
 • Vírusmarketing
 • Stb.

Keressen minket bizalommal!
Kollégáink nagy tapasztalattal bírnak a felsorolt marketing eszközök hatékony üzemeltetése terén.

Teljes körű honlap üzemeltetés

Teljes körű honlap üzemeltetés, weboldal teljesítmény maximalizálás

A teljes körű honlap üzemeltetés és karbantartás kiszervezése esetén a munka kezdetekor meghatározzuk a célokat és az igénybe veendő eszközöket, és onnantól teljes körűen (vagy korlátozottan) átvesszük a weboldal üzemeltetését a megbízótól. Időközönként, vagy akár folyamatos napi kapcsolatban áttekintjük az elért eredményeket és a kitűzött célokat, és módosítunk az aktivitásokon, ha szükséges. Levesszük vállalkozása válláról ezt a terhet, és kihozzuk a maximumot weboldalából. 

Próbáljon ki bennünket!

Ajánlatkérés – weblap üzemeltetés, honlap karbantartás

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2019-05-21
Adatkezelés és hírlevélküldés a webáruházakban
Az EU-s adatvédelmi rendelet bevezetése és kötelezővé tétele nagy port kavart a vállalkozói szférában, aminek következményeként a GDPR mozaikszó (General Data Protection Regulation) már szinte senkinek sem ismeretlen.
2019-02-04
Milyen aloldalak kellhetnek egy webáruházba?
Sok webáruház található az interneten, de a felépítésük eléggé változatos. A legtöbben megtalálhatóak a szokásosnak mondható aloldalak, de pontosan mik azok a tartalmak, amelyek mindenképpen fontosak lehetnek egy webáruház esetén?
2018-11-25
Webáruház szüneteltetésének SEO módszerei
Megvan a megoldás arra, hogyan lehet bezárni egy webáruházat, ha azt szeretné a tulajdonosa, hogy ideiglenesen ne legyen forgalom a weboldalon. Óvatosan kell eljárni, hogy a Google ne büntessen a leállásért.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!