Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Weboldal, honlap készítés

Nem kérdés, hogy manapság az információk megszerzésének legfontosabb területe az internet. Muszáj jelen lenni az interneten, és a jelenlét alapja általában egy weboldal. De hogyan kell nekiállni egy weboldal elkészítésének, mi az egyedi weboldal készítés menete?

Miért válassza az egyedi weboldalkészítést?

Nem kérdés, hogy bizonyos esetekben ésszerű lehet a nyílt forráskódú, ingyenes weboldal rendszerek alkalmazása egy weboldal elkészítése esetén, de tapasztalatból állíthatjuk, hogy már néhány egyedi igény, néhány egyedi grafikai megoldás esetén jobban megéri az egyedi weboldalkészítés. Egy egyedi programozással elkészített weboldal esetében pont az és pont úgy van a weboldalon, ahogy azt az ügyfél szeretné, nem kell kompromisszumot kötni. A weboldal üzemeltetési költsége is jóval alacsonyabb, hiszen az adminisztrációs felület is ésszerűbb, az üzemeltető igényeire szabott.

Honlap készítés

Milyen költségekkel kell számolni egyedi weboldalkészítés esetén?

Az egyedi honlapok esetében, mivel bizonyos munkafolyamatokat nem lehet megspórolni, az elkészítés költsége a 120.000 Ft körüli összegtől reális, de sok egyedi modult tartalmazó weboldalak és webshopok esetében ez a költség lényegesen magasabb is lehet.

Egy egyedi weboldal elkészítésének költsége számos tényezőtől függhet, a weboldalon megvalósítható funkciók száma, variációja rettenetesen széles. Alábbi weboldal csomagjainkban a tipikus, gyakran kért weboldal megoldásainkat foglaltuk össze, azok részleteivel és költségével.

Bemutatkozó weboldal kisvállalkozásoknak, szervezeteknek

Egyszerű és modern egyedi grafika alapján épített weboldal megoldás, azoknak, akik egy hatékony, de kevés karbantartást igénylő honlapot szeretnének. 

A belépő csomag tartalma:

 • Maximum 10 menüpont
 • Tetszőlegesen kialakítható kapcsolati űrlap
 • Google Maps térképszolgáltatás és Social Media integráció
 • Látogatási statisztika a Google Analytics szoftver beépítésével
 • Keresőbarát megoldások használata

A weboldalt a megadott információkkal, tartalmakkal teljesen feltöltve, mobil megjelenésre optimalizálva (reszponzív weboldal) adjuk át ügyfeleinknek.

A belépő csomag ára: 129.000 Ft

Adminisztrálható weboldal hírmodullal, képgalériával

A haladó weblapcsomagunk a belépő csomag minden elemét tartalmazza, továbbá lehetőség van a weboldal teljes tartalmának szerkesztésére.

A haladó csomag tartalma:

 • Tetszőleges számú menüpont és almenüpont
 • Jelszóval védett adminisztrációs felület
 • Beépített hírmodul, ami blogolásra is alkalmas
 • Képgaléria modul, amellyel képek kapcsolhatóak a tartalmakhoz
 • A hatékony keresőoptimalizáláshoz szükséges funkciók beépítése

A weboldalt mobil és tablet megjelenésre is optimalizálva (reszponzív weboldal) adjuk át ügyfeleinknek.

A haladó csomag ára: 199.000 Ft

Adminisztrálható weboldal termékmodullal, célzott ajánlatkéréssel

Profi weboldalcsomagunk a haladó csomag szolgáltatásain túl számos további funkciót tartalmaz. Javasolt rendszeresen változó, termékek bemutatásával foglalkozó weboldalakhoz.

A profi csomag tartalma: 

 • Kategorizálható és paraméterezhető termékmodul
 • Ajánlatkérő modul, képgaléria modul, social media integráció
 • Referenciák bemutatásához szükséges referencia modul
 • Hírlevél feliratkozó és leiratkozó modul
 • Szabadon létrehozható és tetszőlegesen belkapcsolható widget sor

Moduljaink keresőoptimalizálási funkciókat is tartalmaznak, hogy a weboldal jól szerepelhessen a keresőkben. Újdonság az ajánlatkéréseket admin felületen összesítő mini CRM alrendszer.

A profi csomag ára: 359.000 Ft

Haladó webáruház megoldás elektronikus fizetéssel

Egyedi grafika alapú teljes értékű webáruház megoldásunk szabadon kategorizálható és kategóriánként paraméterezhető termékfelvitelt tesz lehetővé. A termékekhez, termékcsoportokhoz képgaléria, videó, dokumentumok (pdf, doc, stb.) és kísérő információk tetszőlegesen feltölthetőek a keresőoptimalizálási elvek figyelembevételével.

A webshop csomag tartalma: 

 • Tetszőleges számú termékcsoport és termék
 • Teljes értékű profi adminisztrációs felület
 • A webáruházban elektronikus fizetési lehetőség
 • Többfajta kiszállítási mód állítható be
 • Kategóriafüggő termékparaméter-kezelés, intelligens termékszűrés
 • A vásárlások mini CRM felületen tárolásra kerülnek

Extra funkció az oldal elhagyásakor felugró tetszőlegesen beállítható és adminisztrálható figyelmeztető ablak.

A webshop csomag ára: 489.000 Ft

Amennyiben Ön olyan weboldalban, webes megoldásban gondolkodik, amely a fenti csomagjainkban leírtaktól eltér, úgy kérjük, használja részletes ajánlatkérőnket, kérje egyedi ajánlatunkat!

Mi az egyedi honlapkészítés menete általában?

Mint minden ilyen esetben, az első lépés a pontos igényfelmérés: mit szeretne a megrendelő a honlapon kommunikálni, milyen funkciókat szeretne beépíteni és legfőképpen milyen eredményeket célzott meg a honlap használatával. Minden apró részletet meg kell beszélni és egy pár oldalas dokumentumban rögzíteni, amely a honlapkészítési szerződés mellékleteként és fejlesztési specifikációként is szolgál.

Az alapelvek rögzítését követően a specifikációban leírtaknak megfelelően egy webes grafikus megtervezi a honlap pontos megjelenését, megrajzolja a címoldalt és a fontosabb aloldalak pontos terveit.

A grafikai tervek elkészültét és elfogadását követően kerül a honlap projekt a programozókhoz, akik a grafika és a specifikáció alapján elkészítik a weboldalt egy ideiglenes tárhelyen, ahol a megrendelő tesztelheti és – amennyiben készült hozzá adminisztrációs felület – feltöltheti a végleges tartalommal. Ezt követően a kész és feltöltött honlap a végleges helyére, a megrendelő által kiválasztott domain alá kerül, és elérhetővé válik az interneten böngészők számára.

Egyedi honlap, weboldal készítés szolgáltatásaink

Egyedi honlap, weboldal készítés szolgáltatásaink:

 • Weboldal tervezés, specifikáció készítés
 • Weboldalak grafikai tervezése
 • Weboldal készítés, honlap programozás
 • Reszponzív weboldal, mobil weboldal készítése
 • Honlapkészítés garanciával, üzemeltetési támogatással

Mennyi idő alatt készíthető el egy egyedi weboldal?

Egy egyedi weboldal megrendelése esetén az elkészítés ideje számos tényezőtől függ, de alapvetően az elképzelt honlap összetettségével, bonyolultságával arányos. A grafikai előkészítés és a grafika ügyfél általi elfogadását követően a programozásra átlagosan 30-45 munkanappal lehet számolni, de egyszerűbb weboldalszerkezet esetén akár egy-két hét alatt is elkészülhet.

Működni fog a készített egyedi honlap mobiltelefonon és táblagépen is?

Ma már egyre inkább alapkövetelmény, hogy az oldalaknak legyen mobil verziója is. Természetesen az általunk készített egyedi weboldalak esetében a megrendelő igényeinek megfelelően elkészítjük a honlap reszponzív, vagy más néven mobil verzióját is.

Reszponzív weboldalak készítése

A reszponzív webdesign kifejezés a megoldás angol informatikai megnevezéséból – Responsive Web Design – származik, és azt jelenti, hogy a weboldal megjelenése reagál, idomul az aktuális képernyő méretére, szélességére. Tehát a tartalom általában ugyanaz – jelenjen meg a weboldal egy laptopon, vagy egy mobiltelefonon –, de a megjelenítés mikéntje, a design, az elrendezés függ a megjelenítő monitor paramétereitől. Ezzel a reszponzív technológiával a weboldal optimális megjelenítését bíztosítani tudjuk PC-n, laptopon, notebookon, mobiltelefonon, tableten, vagy akár okostévén is.

Ezen a területen ma már általános igény, hogy a weboldal elsődlegesen mobiltelefonokon legyen tökéletesen olvasható és használható. A mobiltelefonokra optimalizált, reszponzív weboldal verziónak a kis hely miatt egyszerűnek, letisztultnak kell lennie, kevés adatforgalommal kell megoldania az oldalak betöltését. Az ergonómiai szempontokat is messzemenően figyelembe kell venni, nevezetesen azt a tényt, hogy az egeret ebben az esetben a felhasználó relatíve sok pixelt lefedő ujja helyettesíti, tehát más gombarányokkal kell dolgozni.

Mennyire egyszerűen lehet adminisztrálni egy ilyen weboldalt?

Az általunk készített weboldalak túlnyomó többségét adminisztrációs felülettel együtt adjuk át ügyfeleinknek, hiszen ma már alapkövetelmény, hogy az üzemeltető maga tudja feltölteni vagy módosítani a tartalmat.
Adminisztrációs modulunk több év folyamatos evolúciójának terméke, könnyen átlátható, egyszerűen, alacsony időráfordítással kezelhető és a keresőoptimalizálási elveknek is megfelel.

Ajánlatkérés – weboldalkészítés, egyedi honlap készítés

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

 • Vizsgára vagy érettségire készül?
 • Műszaki egyetemre jár?
 • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!