Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Reklámgrafika, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés

A reklámgrafika fontos eszköz ahhoz, hogy vállalkozása sikeresebb legyen, javuljon az arculata és könnyebben megjegyezzék a leendő ügyfelek. Vállaljuk a grafikai tervezést, a nyomdai előkészítést, de megálmodjuk a legjobb dekorációt is. Több éves reklámgrafikai tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk cége arculatának javítását. 

Miért fontos a reklámgrafika?

A reklám és a grafika szorosan összefüggő fogalmak, a szép vizuális megjelenés minden terméket, szolgáltatást eladhatóbbá tesz. A reklámgrafika lényege, hogy megragadja az emberek figyelmét, felkeltse az érdeklődést a cég, vállalkozás iránt. Létfontosságú a megnyerő megjelenés, hiszen rohanó világunkban az emberek mindössze néhány másodpercet szánnak egy termék vagy egy vállalkozás vizuális befogadására.

Reklámgrafika, kreatív grafikai tervezés

Ha nincs rendben a reklámgrafika, a cégre senki sem fog emlékezni. Reklámgrafikát tervezhetünk szórólapra, hirdetésre, megállító táblára, segít a dekorációnál – felhasználásának csak a képzelet szab határt. A mi fantáziánk pedig végtelen.

Reklámgrafika: tervezéstől az előkészítésig 

Fontos, hogy kiépítsük az Ön vállalkozásának egyedi arculatát, ezzel növelve cége népszerűségét és forgalmát. A reklám tájékoztat a cég tevékenységéről, minőségéről, hozzájárul a sikeres üzletkötéshez. A reklám koncepcióját, elemeinek kidolgozását pontos, aprólékos munka kell, hogy megelőzze. Bízza ránk ezek kreatív grafikai előkészítését, hogy a cégéhez csábítsuk a partnereket. Szakmai tanácsainkkal és tapasztalatunkkal szép, letisztult és figyelemfelkeltő grafika készül.

Reklámgrafika szolgáltatásaink

Reklámgrafika szolgáltatásaink:

  • Reklám elemek, reklám koncepciók grafikai előkészítése
  • Kreatív grafika
  • Hirdetések készítése nyomdatermékek számára
  • Reklámtáblák, megállító táblák grafikai előkészítése
  • Beltéri dekorációk, üzleti dekorációk tervezése

Hirdetések készítése nyomtatott termékek számára

A hirdetések, reklámok off-line verziói esetén a hirdetés valamilyen nyomdában készülő, papír alapú termékbe, újságba, katalógusba kerül egy adott nyomdai eljárással. A nyomdai gyártási folyamat követelményei miatt az off-line hirdetések tervezése és előkészítése más irányú tudást is megkövetel a grafikustól azon túl, hogy itt már nyomdai minőségű, nagyobb felbontású képalapanyagra, grafikai alapanyagra van szükség és a kész grafika is adott méretben, a nyomdatermékhez legjobban passzoló beállításokkal készül.

A hirdetések készítéséhez alapvetően fontos tehát a pontos célméret, a felhasználandó betűtípusok listája – ha kötött betűtípusokkal kell dolgozni –, a nyomdai minőségű logó, a szöveges üzenet, a nyomdai minőségű képi alapanyag. Az alapanyagok és a hirdetés szerkezetének átbeszélését követően grafikusaink elkészítik az első vázlatos layoutot és utána több körben készül el a végleges reklám, a nyomda számára leadható grafikai anyag.

Reklámgrafika: a plakát és a megállító tábla

Az alkalmazott grafika sokrétű tudást igényel, mi minden területen megbízható tapasztalattal rendelkezünk. Egy plakát nemcsak az utca hírmondója, egy céget, rendezvényt is remekül lehet prezentálni a segítségével. A szórólapon és prospektusokon elegánsan, ötletesen mutathatja be vállalkozását, üzleti modelljét, rendezvényét. Egy üzleti találkozó remek alkalom arra, hogy ilyen módon népszerűsítse vállalkozását, termékét. Plakátok, szórólapok, prospektusok tervezésében, nyomdai előkészítésében egyaránt otthon vagyunk. Hirdetéseket készítünk nyomdatermékek számára, hogy azokkal biztosan felhívjuk az emberek figyelmét. A népszerűsítés látványos és eredményes eszköze lehet a reklámtábla és a megállító tábla. Ezeket egy rendezvényen jó eséllyel veszik észre az emberek. Cégünk az ilyen táblák grafikai előkészítését is vállalja. 

Reklámgrafika, nyomdai előkészítés

A reklámgrafika és a dekoráció, reklámtárgyak

Ma már a vállalkozások esetében egyre több alkalmazott grafikai megoldásra, egyedi céges grafikával, elérhetőségekkel ellátott reklámtermékekre, különböző dekorációkra, szóróanyagokra lehet szükség. A cég megjelenésének aktív része az irodaházban, az üzemben elhelyezett céglogók, útbaigazító és információs táblák, ajtófeliratok, pályázati táblák és a jármű dekoráció. A különböző dekorációs, informáló megoldások mellett nagyon gyakran van szükség különböző reklámtárgyak, reklámtextilek grafikai előkészítésére, hiszen a reprezentációs termékek hatékonysága alapvetően az adott pólón, naptáron, bögrén, esernyőn elhelyezett reklámgrafika minőségével egyenesen arányos.

Grafikusaink több éves tapasztalattal vállalják a különböző reklámtermékek, reprezentációs termékek, dekorációk, információs táblák szakszerű és gyors grafikai megvalósítását.

Ajánlatkérés – reklámgrafika, grafikai tervezés

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2019-08-02
Mi az a Google Shopping? Kinek ajánlott a használata?
2019-ben még eléggé gyerekcipőben jár ez a fogalom Magyarországon, hiszen nem sokan hallottak erről az innovatív és új lehetőségről. Érdemes már most utánajárni a dolognak, hiszen nemsokára hazánkban is széleskörűen elérhetővé válik az online kereskedők számára a Google Shopping rendszer.
2019-05-21
Adatkezelés és hírlevélküldés a webáruházakban
Az EU-s adatvédelmi rendelet bevezetése és kötelezővé tétele nagy port kavart a vállalkozói szférában, aminek következményeként a GDPR mozaikszó (General Data Protection Regulation) már szinte senkinek sem ismeretlen.
2019-02-04
Milyen aloldalak kellhetnek egy webáruházba?
Sok webáruház található az interneten, de a felépítésük eléggé változatos. A legtöbben megtalálhatóak a szokásosnak mondható aloldalak, de pontosan mik azok a tartalmak, amelyek mindenképpen fontosak lehetnek egy webáruház esetén?
© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!