Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 316 6559

Rólunk – hogyan dolgozunk?

Mint minden szakmában, a weboldalak készítésénél is az alapvető értékítélet a vevői elégedettség, az ügyfél által elképzelt és csapatunk által hatékonyan megvalósított, eredményesen működtethető weboldal, vagy webáruház. 

Az Egyedi honlapkészítésnél az alapvető törekvés a vevői igényekre testreszabott optimális weboldal megoldás elkészítése. Az első megbeszéléseken lefektetett célok és elvárások mentén következetesen haladunk a weboldal átadásáig felesleges kerülőutak megtétele nélkül.

Rólunk - Hogyan dolgozik a csapat?

A kezdetekkor sok mindent kipróbáltunk, számos ingyenes keretrendszert, különféle CMS rendszereket, bérelhető vagy „tetszőlegesen testreszabható” webáruház sablonokat. Azonban minden esetben kisebb vagy nagyobb kompromisszumokra kényszerültünk, nem pont úgy és nem pont olyan hatékonyan tudtunk dolgozni, ahogy szerettünk volna. Ennek következtében az elkészült weboldalak nem mindig lehettek grafikailag és programozástechnikailag sem tökéletesek.

Kézenfekvő volt, hogy elinduljunk saját utunkon, és elemenként megépítsünk egy rugalmas, könnyen használható, kompromisszumoktól mentes weboldal rendszert. Sok próbálkozás és tesztelés után létrehoztuk a „ReelEngine” weboldal motort, amely egymásra épülő modulokból áll, rugalmas, hatékony és megbízható.  A rendszert több mint 8 éve használjuk és folyamatosan tökéletesítjük, minden újabb sikeres projekttel bővül a rendszer eszközkészlete, ezáltal a motorban rejlő lehetőségek is. A ReelEngine segítségével tetszőleges, abszolút egyedi weboldal megoldásokat tudunk létrehozni elfogadható munkaidő mennyiség felhasználásával. 

A ReelEngine alapokon megépülő weboldalak és webáruházak keresőbarát felépítésűek, hatékonyan és egyszerűen használható adminisztrációs felülettel rendelkeznek és könnyedén többnyelvűsíthetőek. A weboldalak egyedi megjelenéséről tapasztalt grafikusaink gondoskodnak. Hozott weboldaltervvel is gyorsan tudunk dolgozni, a ReelEngine tetszőleges grafikával képes együttműködni. A mobil megjelenítéshez is egyedi kódot alkalmazunk.

Az Egyedi honlapkészítés csapata – mint azt a neve is mutatja – egyedi grafikán alapuló, abszolút egyedi weboldal és webáruház megoldásokban gondolkodik, kompromisszumoktól mentesen, a megrendelő igényeinek messzemenően megfelelve és átadás után is segítve partnereit, megrendelőit.

Egyedi honlap megoldásainkra egy év garanciát vállalunk, és garantáljuk az esetlegesen felmerülő hibák gyors és szakszerű javítását rövid határidőn belül.

Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé! Próbáljon ki bennünket!

Orsó Lajos
Mérnök informatikus, webprogramozó
A REELWEB Kft. ügyvezetője

+36 70 316 6559
info@egyedihonlapkeszites.hu
Ossza meg másokkal is!

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Partnereink

Számítógép szerviz és oktatóközpont

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!