Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Arculattervezés

Ma egy cég már csak akkor hívhatja fel magára a figyelmet, ha arculatának egyedi a megjelenése. Látványos és egymással harmonizáló vizuális megoldásokra van szükség. Vállaljuk cége arculatának teljes körű megtervezését a logótól a digitális levélpapírig. 

Arculattervezés A-tól Z-ig

Az arculattervezés nélkülözhetetlen egy cég vizuális kommunikációjában. A képekre, vonzó grafikára előbb reagálunk és mélyebben marad meg a nyoma, mint a szövegnek. Ezért fontos, hogy egy vállalkozás grafikai elemeit, legyen szó az online, az offline vagy a kézzel nem megfogható részéről, szakemberek tervezzék.

Arculattervezés

Mi az arculati elemek mellett a weboldal grafikáját, a honlapon megjelenő illusztrációkat és bannereket is elkészítjük.

Milyen költségekkel kell számolni egy arculattervezés esetén?

Egy céges arculat elkészítésekor nagyon sok lehetséges grafikai megoldásra lehet szükség a cég logójának megtervezésétől a komplett arculati kézikönyvig. Alábbi arculattervezés csomagjainkban a tipikus, gyakran kért arculati megoldásainkat foglaltuk össze, azok részleteivel és költségével.

Alap arculati elemek kisvállalkozásoknak, szervezeteknek

A vállalkozás legszükségesebb arculati elemeinek kialakítása induló vállalkozások, kisebb szervezetek számára.

A mini csomag tartalma:

 • Logó tervezés
 • Névjegykártya tervezés
 • Egyedi elektronikus levélpapír kialakítás
 • Logóval ellátott boríték egyedi grafikával
 • E-mail aláírás

Az első egyeztetést követően elkészülnek az első vázlatok, majd több körben folyamatosan alakítjuk ki a végleges grafikai megjelenést.

A mini csomag ára: 59.000 Ft

Alapvető arculati elemek webes grafikai megoldásokkal bővítve

Az alap arculati elemek elkészítésén túl az elektronikus levelezés arculati kialakítása és a weblapgrafika elkészítését is tartalmazza a csomag.

A bővített csomag tartalma:

 • Egyedi logó tervezés
 • Névjegykártya tervezés
 • Egyedi elektronikus levélpapír kialakítás
 • Logóval ellátott boríték egyedi grafikával
 • E-mail aláírás
 • Reszponzív weblapgrafika (főoldal + 2 aloldal)

Egyeztetést követően elkészülnek az első vázlatok, majd több körben folyamatosan alakítjuk ki a grafikai megjelenést, a weboldal designt.

A bővített csomag ára: 99.000 Ft

Bővített arculati elemek és webes grafikai megoldások

Komplett arculat kialakítás a logó megtervezésétől a marketing anyagokon át az email megjelenésig és a weboldal megtervezéséig.

A maxi csomag tartalma: 

 • Egyedi logó tervezés
 • Névjegykártya tervezés
 • Elektronikus levélpapír kialakítás
 • Logóval ellátott boríték egyedi grafikával
 • E-mail aláírás
 • Arculathoz illő dosszié tervezése stancrajz alapján
 • Szórólap A4 vagy A5 méretben
 • Matrica (autómatrica, fólia tervezése)
 • Reszponzív weblapgrafika (főoldal + 4 aloldal)

Egyeztetést követően elkészülnek az első vázlatok, majd több körös finomításokkal folyamatosan alakítjuk ki a végleges megjelenést.

A maxi csomag ára: 129.000 Ft

Amennyiben Ön olyan grafikában, arculati megoldásban gondolkodik, amely a fenti csomagjainkban leírtaktól eltér, úgy kérjük használja részletes ajánlatkérőnket, kérje egyedi ajánlatunkat!

Alapvető arculati elemek: a logó és a cégembléma

A logó és a cégembléma egyetlen pillanat alatt kell, hogy megragadja a figyelmet, ráadásul úgy, hogy szemlélője meg is értse, amit lát. Fontos, hogy meg is jegyezze, így emlékezni fog a cégre a későbbiekben is. A logó a vállalkozás lenyomata, rövid, vizuális összefoglalása céljainak, termékeinek. A cégembléma hasonló funkciót lát el, ugyanakkor hatalmas presztízsértékkel bír. Egyedinek és kifinomultnak kell lennie. A logó és cégembléma tervezés az arculat alapja: hogy mindkettő tökéletes legyen, keressen minket bizalommal!

Arculattervezés szolgáltatásaink

Arculattervezés szolgáltatásaink:

 • Teljes körű arculattervezés
 • Logó, cégembléma tervezése
 • Névjegykártya, levélpapír, boríték, céges mappa tervezése
 • Reklámanyagok, cégér, csomagolás grafikai tervezése
 • Digitális levélpapír, email lábléc, prezentáció alapok

Offline trendek: a névjegykártya és a csomagolás

Az egyre hangsúlyosabbá váló online arculati elemek mellett nem szabad megfeledkezni a cégek valós, fizikai interakciójáról sem. Egy üzleti találkozó ma sem zajlik névjegykártya-csere nélkül. Sokan csak zsebre rakják, de később biztosan szánnak néhány másodpercet arra, hogy milyen dizájnnal állt elő vállalkozásunk.

A levélpapír, a boríték és a céges mappa tervezése során is rendelkezésére állunk, a praktikus célokon kívül hasonló funkciót látnak el, mit a névjegykártya. Növeli egy cég nívóját, ha ezekből is egyedi tervezésű, logóval, emblémával ellátott darabokat használ. Reklámanyagokat is készítünk, amit például ünnepek, céges találkozók alkalmával ajándékozhat tovább. Segítünk a „repi” ajándékok csomagolásának megtervezésében is, hiszen nem mindegy, hogy a cég nevével ellátott tárgyak milyen vizuális környezetbe kerülnek.

Névjegykártya, levélpapír, boríték és céges mappa tervezése

Arculattervezés magasabb szinteken: a digitális levélpapír és a prezentáció

Az arculattervezés az online felületen nem csak a honlap és a közösségi oldalak rendben tartásáról szól. A digitális levélpapír ma még kevesek által használt eszköz, pedig egyedivé és stílusossá tehet egy köszöntést, meghívót, közleményt. A levélpapír grafikai tervezése során feltüntetjük cége logóját, emblémáját, a legfontosabb adatait. Nem elég, ha virtuális aláírásunk a levelezőrendszerünk sablonja alapján készül. Az e-mail lábléc grafikai megtervezése sokat javít egy átlagos céges levélen is. Mindezeken kívül segítünk a prezentációnál: megtervezzük az előadások sablonját, tippeket adunk a látványos levezetéshez. Önnek ezután mindezt csak formára kell szabnia, a minta már a kezében lesz.

Ajánlatkérés – arculattervezés

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2019-08-02
Mi az a Google Shopping? Kinek ajánlott a használata?
2019-ben még eléggé gyerekcipőben jár ez a fogalom Magyarországon, hiszen nem sokan hallottak erről az innovatív és új lehetőségről. Érdemes már most utánajárni a dolognak, hiszen nemsokára hazánkban is széleskörűen elérhetővé válik az online kereskedők számára a Google Shopping rendszer.
2019-05-21
Adatkezelés és hírlevélküldés a webáruházakban
Az EU-s adatvédelmi rendelet bevezetése és kötelezővé tétele nagy port kavart a vállalkozói szférában, aminek következményeként a GDPR mozaikszó (General Data Protection Regulation) már szinte senkinek sem ismeretlen.
2019-02-04
Milyen aloldalak kellhetnek egy webáruházba?
Sok webáruház található az interneten, de a felépítésük eléggé változatos. A legtöbben megtalálhatóak a szokásosnak mondható aloldalak, de pontosan mik azok a tartalmak, amelyek mindenképpen fontosak lehetnek egy webáruház esetén?

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!