Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Weboldal szövegírás, tartalomfeltöltés

Egy weboldal teljesítményét, sikerességét alapvetően meghatározza a honlap számára készített szöveg, tartalom, cikk, írás, termékbemutató szöveg minősége és a feltöltés szakszerűsége. Ennek ellentmond, hogy a vállalkozások túlnyomó többségénél nincs profi szövegíró szakember, és általában a folyamatos tartalomfeltöltés is problémát jelent.

Milyen tartalmak kellenek egy weboldalra, honlapra általában?

A hatékony honlap megoldások esetében a honlap átadását, az adminisztrációs felület átadását követően kezdődik a különböző tartalmak feltöltése, ha ezek a tartalmak rendelkezésre állnak. Persze sok esetben csak ilyenkor tudatosul a leendő üzemeltetőben, hogy milyen nagy mennyiségű tartalomra van szükség akár még egy kisebb honlap esetében is.

Szövegírás weboldalra

Egy weboldalra számos különféle típusú és stílusú tartalomra van szükség. Be kell mutatni az üzemeltető céget, a kínált termékeket, szolgáltatásokat, meg kell írni a jogilag kötelezően elhelyezendő dokumentumokat, ha pedig van hírmodul vagy blog, akkor már a honlap indulásakor illik egy pár írást elhelyezni az oldalon. Minél több az aloldal, annál nagyobb a szükséges munka.

Nem szabad elfeledkezni az űrlapok hatékony szövegeinek megírásáról, a weboldal által automatikusan generált e-mailek szövegeiről, illetve az oldalon található alkalmazások szövegezéséről sem.

Hogyan kell megírni a honlapokra szánt szövegeket?

Ha egy szóval akarunk válaszolni: hatékonyan. Legjobb, ha olyan ember írja a szövegeket, akinek van szövegírási gyakorlata és ért a keresőoptimalizáláshoz is. A szövegnek érdekesnek, lényegre törőnek kell lennie, de egyben szakmainak is. Tehát ha egy vállakozás weboldalához kell szöveget, tartalmat írni, akkor az alapvető szakmai összefüggésekkel is tisztában kell lennie a tartalom készítőjének.

Nem kell hosszú szöveg a weboldalakra, pont akkora szövegre van szükség, amiből az olvasó még könnyedén befogadja az üzenetet és elég információt kap ahhoz, hogy hitelesnek ítélje az adott tartalmat.

Melyek a tartalomfeltöltés alapvető szabályai?

A tartalom feltötésénél is több dologra kell figyelni, ha a weboldal tartalmának hatékonyságát maximalizálni szeretnénk. Persze a lehetőségeinknek az adminisztrációs felület szab határt, egy jó admin felületen rugalmasan és hatékonyan lehet dolgozni és a keresőoptimalizálási szempontoknak is meg lehet felelni. A tartalom feltöltésénél figyelni kell a formázásra, hogy a formázás segítse a tartalom megértését, a képek felrakásánál figyelni kell a méretre, a metadatok helyes elhelyezésére, pontos megírására és célzására, valamint a tiszta és minimalista kód létrejöttére.

Weboldal szövegírás szolgáltatásaink

Weboldal szövegírás szolgáltatásaink:

  • Weboldal általános szövegeinek megírása
  • Termékbemutató, termékleíró szövegek írása
  • Blogok, hírmodulok cikkeinek megírása
  • Honlap tartalom készítés, szövegírás, cikkírás, feltöltés
  • Teljes tartalom menedzsment

Blogírás, hírblokk tartalmának folyamatos frissítése

Számos weboldalon található hírmodul, blog, amely hírszerűen és időszakosan tudósít a weboldal témájához kapcsolódó hírekről, eseményekről, tudnivalókról. Itt már szabadabb, lazábban összefűzött tartalmakra van szükség, amely könnyedebb formában tálalja a tényeket. Ez a terület inkább tekinthető az újságírás valamiféle kistestvérének. Jó blogbejegyzés vagy érdekes hír megírását is érdemesebb inkább szakemberre bízni, nagyon hasznos a megírás előtt a weboldal keresőoptimalizáló szakemberével egyeztetni a sarokpontokat és a kulcsszavakat.

Cikkírás, blog szövegírás

Mit jelent a komplett tartalom menedzsment?

Komplett tartalom menedzsment keretében vállaljuk a készülő weboldalak teljes induló tartalmainak keresőoptimalizált megírását, feltöltését, majd a weboldal üzemeltetése során felmerülő tartalomírási feladatok folyamatos bíztosítását, blogok, hírmodulok tartalommal, cikkekkel való ellátását.

Ajánlatkérés – weboldal szövegírás, tartalomfeltöltés

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Kiemelt akcióink

19.000 Ft kedvezmény

Újonnan rendelt weblapjainkhoz „Kezdő Marketing” csomagot adunk ajándékba.

Weblap csomagjaink »

39.000 Ft kedvezmény

„Profi” webáruház csomagunk most jelentős kedvezménnyel rendelhető.

Webáruház csomagjaink »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2019-05-21
Adatkezelés és hírlevélküldés a webáruházakban
Az EU-s adatvédelmi rendelet bevezetése és kötelezővé tétele nagy port kavart a vállalkozói szférában, aminek következményeként a GDPR mozaikszó (General Data Protection Regulation) már szinte senkinek sem ismeretlen.
2019-02-04
Milyen aloldalak kellhetnek egy webáruházba?
Sok webáruház található az interneten, de a felépítésük eléggé változatos. A legtöbben megtalálhatóak a szokásosnak mondható aloldalak, de pontosan mik azok a tartalmak, amelyek mindenképpen fontosak lehetnek egy webáruház esetén?
2018-11-25
Webáruház szüneteltetésének SEO módszerei
Megvan a megoldás arra, hogyan lehet bezárni egy webáruházat, ha azt szeretné a tulajdonosa, hogy ideiglenesen ne legyen forgalom a weboldalon. Óvatosan kell eljárni, hogy a Google ne büntessen a leállásért.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!