Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Kiadványszerkesztés

Ha valaki a kezébe vesz egy kiadványt, az első pillanatban eldönti, érdemes-e foglalkoznia az ott bemutatott céggel. Egy rosszul nyomtatott, rendezetlen szöveg többet árthat egy vállalkozásnak, mint amennyi hasznot hoz. Ezért érdemes igazi szakemberekhez fordulnia, ha Ön is kiadványszerkesztésen gondolkodik. 

Szórólaptól az online PDF-ig – mit csinál egy kiadványszerkesztő?

A kiadványszerkesztő stílust ad a még formázatlan szövegnek, a betűkhöz igazítja a képeket, egyesíti a tartalmi és formai elemeket. Nyomtatott és online felületeket tervez, kivitelez és készít elő a nyomda számára. Cégünk szinte minden típusú kiadvánnyal foglalkozik: többek között szórólapokat, meghívókat szerkeszt, könyveket tördel, online PDF kiadványokat készít. 

Kiadványszerkesztés

A kiadványszerkesztés alaptermékei

Egy komoly cégnek üzleti találkozók alkalmára nemcsak igényes névjegykártyában, de mellé adható szórólapban is gondolkodnia kell. A szórólapokon bővebb információ nyújtható a vállalkozásról, tevékenységi körről, ezeket aztán más rendezvényeken, de akár az utcán és postaládákban is lehet terjeszteni. A leporelló, azaz kihajtható ismertető ennek továbbgondolt, szellemes változata, aminek szerkesztését cégünk szintén vállalja. Olyan meghívót szeretne, ami után a meghívottak el is jönnek a rendezvényre? Bízza ránk a szerkesztését!

Kiadványszerkesztés, nyomdai előkészítés szolgáltatásaink

Kiadványszerkesztés, nyomdai előkészítés szolgáltatásaink:

  • Szórólapok, plakátok, leporellók, meghívók szerkesztése
  • Termékbemutató katalógusok, prospektusok nyomdai előkészítése
  • Könyvek, jegyzetek tördelése, szerkesztése
  • Hirdetési újságok, folyóiratok szerkesztése, nyomdai előkészítése
  • Online PDF kiadványok szerkesztése, tördelése, elkészítése

A prospektus és a hirdetési újság – a komolyabb kiadványszerkeszés

A prospektus a cég nyomtatott képviselője, minden szolgáltatás és eddigi munka ebben az ismertetésben foglalható össze. A termékbemutató katalógusok szintén a vállalkozásról mutatnak pontosabb képet. Kiadványszerkesztési feladataink közé mindezek nyomdai előkészítése is beletartozik. Ha a prospektust és a katalógust Ön nem tartja elegendőnek cége ismertetéséhez, érdemes hirdetési újságban és folyóiratban gondolkodnia. Itt részletesen számolhat be vállalkozásáról, a termékekről, a céges rendezvényekről. Gondolkozhat tematikus lapokban, bizonyos időközönként megjelenő újságokban, év végi összegző kiadványokban. Mi pedig vállaljuk a hirdetési újságok, folyóiratok szerkesztését, nyomdai előkészítését. 

Prospektus, újság nyomdai előkészítése

Nyomtatott könyv és online bemutató

Egy könyvet megírni természetesen jóval nehezebb, mint a kész szöveget tördelni és szerkeszteni. Szakemberek nélkül azonban utóbbi is lehetetlen feladat. Fontos a dizájn, a forma és a betűtípus, nem mindegy, hogy milyen látványelemeket használunk. Cégünk a tördelésnél és szerkesztésnél is segítséget nyújt, nyomdai kapcsolatainknak köszönhetően az utolsó lépéseknél is számíthat ránk. Természetesen nemcsak a nyomtatott felületeken gondolkozhatunk együtt: az online PDF kiadványok szerkesztésében és tördelésében is otthon vagyunk, el is készítjük, ha előtte megbeszéljük a pontos paramétereket. Az online kiadványt egyszerűbb terjeszteni, a világ bármely pontjára azonnal eljuttathatjuk. 

Kiadványszerkesztés: nyomtatott és online felületen egyaránt

Ha Önnek fontos a profi kiadványszerkesztés, ha belátja, hogy a hirdetések nemcsak online, hanem nyomtatva is hatalmas lehetőségekkel kecsegtetnek, keressen fel bennünket, bízza ránk a kiadványszerkeszést az első lépéstől a nyomdai előkészítésig!

Ajánlatkérés – Kiadványszerkesztés

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

  • Vizsgára vagy érettségire készül?
  • Műszaki egyetemre jár?
  • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.
© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!