Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763

Social media üzemeltetés, kampányok

Egyre több vállalkozás használja ma már a közösségi médiát is, hogy minél szélesebb körű online közösséget építsen, és a közösségi média lehetőségeit is beépítse marketing tevékenységébe. Egy jól menedzselt Facebook oldallal ma nagyobb sikert lehet elérni, mint egy több ezer helyre elküldött e-mailes hírlevél akcióval. Sőt, bizonyos célcsoportok, bizonyos termékek és szolgáltatások esetén a sikerhez egyértelműen a közösségi médián keresztül vezet az út.

Social media marketing

PR, kommunikácó, marketing – mennyi mindenre jó a Facebook?

A social media marketing fogalma alatt ma átlagos esetben egy jól felépített és profin üzemeltetett Facebook oldalt kell érteni. A legnagyobb közösségi portál amellett, hogy az átlagos felhasználónak a kapcsolattartásra és az üzenőfal böngészésére való, a cégeknek, vállalkozásoknak egészen mást jelent, ahogy a mi csapatunk számára is. Jól tudjuk, hogy a Facebook valójában hirdetési felület, kiváló marketing, PR- és kommunikációs eszköz, amivel potenciális vásárlókat csalogathatunk az Ön az oldalára. A Facebook mellett bizonyos esetekben nem feledkezhetünk meg a többi közösségi média megoldásról sem, mint a Google+, Linkedin, Twitter, amelyek bizonyos közegben szintén hatékonyak tudnak lenni.

Egy közösségi média profil kezelésének, social media kampányok sikeres üzemeltetésének költsége számos tényezőtől függhet. A profilban, a hirdetési kampányban megvalósítandó kommunikációs, marketing teendők száma, variációja rettenetesen széles. Alábbi közösségi média csomagjainkban a tipikus, gyakran kért aktivitásokat foglaltuk össze, azok részleteivel és költségével.

Közösségi média profil létrehozása, beállítása, elindítása

A közösségi médiával még csak ismerkedő partnereink számára elkészítjük az illeszkedő közösségi profilt, elvégezzük a szükséges beállításokat, feltöltjük a szükséges tartalmakat és 3 posztot.

A kezdő csomag tartalma:

 • Közösségi oldal létrehozása
 • Borítókép és profil fotó elkészítése
 • 3 darab poszt publikálása szöveggel, képpel és linkkel

A közösségi profilt a megadott információkkal, grafikákkal, tartalmakkal teljesen feltöltve, 3 darab kész poszttal adjuk át ügyfeleinknek.

A kezdő csomag ára: 19.000 Ft

Közösségi média profil létrehozása, folyamatos kezelése, posztolás

Partnereink számára elkészítjük az illeszkedő közösségi profilt, elvégezzük a szükséges beállításokat, feltöltjük a szükséges tartalmakat és folyamatosan ellátjuk a profilt aktuális tartalommal, posztokkal.

A posztoló csomag tartalma:

 • Heti 2 darab poszt kihelyezése szöveggel, képpel és linkkel
 • Egyedi poszt szövegek írása
 • Havi 1 darab egyedi poszt kép készítése

A közösségi profilt elkészülte után folyamatosan karbantartjuk, heti két releváns posztot írunk és teszünk fel a profilba fényképpel vagy videóval.

A posztoló csomag ára: 15.000 Ft / hó

Közösségi média profil kezelése, social media kampány kezelése

Folyamatossan gondozzuk partnereink közösségi profilját, heti ciklusokban egyedi posztokat készítünk és töltünk fel, illetve létrehozzuk és üzemeltetjük a marketing célokat támogató hirdetési kampányokat.

A marketing csomag tartalma: 

 • Heti 3 darab poszt kihelyezése szöveggel, képpel és linkkel
 • Egyedi poszt szövegek írása
 • Havi 2 darab egyedi poszt kép készítése
 • Közösségi kampányok/hirdetések kezelése

A profi és folyamatos profilkezelés mellett hatékonyan lebonyolítjuk a közösségi média kampányt, hirdetési kampányát.
A közösségi oldalnak fizetendő díjak a megrendelőt terhelik.

A marketing csomag ára: 25.000 Ft / hó

Amennyiben Ön olyan közösségi média megoldásban gondolkodik, amely a fenti csomagjainkban leírtaktól eltér, úgy kérjük, használja részletes ajánlatkérőnket, kérje egyedi ajánlatunkat!

Stílus, lájkvadászat – kik legyenek a követők?

A Facebook oldal felépítésénél fontos szempont, hogy olyan legyen stílusa, mint amilyen az eladni kívánt termék vagy szolgáltatás. Éppen ezért az Ön vállalkozásának mintájára készítjük el a profilját is.

Célunk a releváns rajongók gyűjtése. Szerintünk csak olyan lájkolókra van szükség, akiket érdekel a téma, és vissza is térnek az oldalra. Nem az a lényeg, hogy több ezren legyenek a lájkolók, hanem az, hogy az oldal követői közül minél többen legyenek aktívak. Szóljanak hozzá a témához, kommenteljenek, lájkoljanak, vagy éppen trollkodjanak.

Lájkok, követők, rajongók – hatás a látogatói forgalomra?

Talán ma már köztudott, hogy weboldalunk, webáruházunk sikere nagyban függ a látogatói forgalomtól. Minél több ember fordul meg az oldalunkon, annál nagyobb a tranzakciók, vásárlások, megrendelések száma. A közösségi média nagy segítség a látogatói forgalom feltornászására, a hatásosan megírt posztok, a jól beállított hirdetési kampányok nagyon sok látogatót hozhatnak oldalunknak. Átlagos esetben a látogatói forgalom 30-40%-át lehet social media oldalról biztosítani, de a lényegesen magasabb arány elérése sem elképzelhetetlen.

Social media üzemeltetés, kampány szolgáltatásaink

Social media üzemeltetés, kampány szolgáltatásaink:

 • Social media oldalak – Facebook, G+, LinkedIn – készítése, üzemeltetése
 • Facebook kampány kezelés, Facebook hirdetések, rendezvények
 • Facebook alkalmazások fejlesztése
 • Social media kampány optimalizálása
 • Google Cégem szolgáltatás regisztrálása vállalkozások számára

Borító, poszt, webshop – mi minden rejlik a Facebookban?

Egy átlagos felhasználó számára elképzelhetetlenül sok funkció található a Facebook felületein, éppen ezért érdemes szakemberekre bízni annak kezelését. Mi ingyenes regisztrációval és tanácsadással segítjük ügyfeleinket. Minőségi grafikai megoldásokat használunk, a marketingüzenettel harmonizáló borítóképet és profilképet tervezünk, logókat készítünk, ha szükséges. Bizonyítottan hatásos posztokat teszünk ki a falra, amikben gyakran más oldalakra hivatkozunk. Megjelöljük őket is bejegyzésben, így az ő falukon is teret kaphatunk. Szavazást szervezünk a rajongók körében, kérdezünk, esélyt adunk a követőknek, hogy kifejtsék véleményüket. A megbeszéltek szerint megtervezzük és menedzseljük a Facebook hirdetéseket.

Facebook alkalmazások, hirdetési kampányok – a Facebook felturbózása!

A legnépszerűbb közösségi média, a Facebook megengedi, hogy egyedi megoldásokat fejlesszünk és építsünk be egy Facebook oldalba, ahol azok önállóan futnak és támogatják az üzemeltető céljait. Számos népszerű Facebook alkalmazással találkozhatunk, vannak játékok, rejtvények, okleveles tesztek, nyereményjátékok, egyedi képgaléria, de megoldható egy webáruház Facebookra költöztetése is. A Facebook alkalmazások fejlesztése speciális felkészültséget igényel, szakembereink rövid határidővel megvalósítják elképzelését.

A Facebook másik szakértelmet igénylő szolgáltatása a fizetett hirdetések területe, ahol ugyan nagyon egyszerűen és gyorsan „fel lehet adni a hirdetéseket”, de éppen ebből adódóan borzasztó könnyű pillanatok alatt elherdálni egy csomó pénzt. Tapasztalt szakembereink kiválóak abban, hogy a leghatékonyabb kampány menedzsmentet biztosítják, a lehető legkevesebb befektetéssel a legnagyobb elérést és eredményt biztosítják megrendelőink számára.

Twitter, LinkedIn, Google+ – csak a Facebook létezik?

Sokan gondolják, hogy Magyarországon a Facebookon kívül a többi social média oldal még gyerekcipőben jár. Ez nem igaz, csupán arról van szó, hogy a Facebook a legismertebb ilyen közösségi megoldás, de bizonyos speciális területeken vannak a Facebooknál jóval hatékonyabb eszközök, egy magára adó cég ezeket a felületeket is megcélozza. Természetesen ezen közösségi média alkalmazások testreszabását, kezelését is vállalják szakembereink. Annyi energiát egyelőre nem érdemes beléjük fektetni, mint a Facebookba, de mindenképp regisztráljuk a vállalkozást, hozzunk létre egy alap profilt, legyünk jelen minél több helyen a világhálón.

Közösségi marketing

Pénz, pénz, pénz – érdemes-e áldozni a social media kampányra?

Mi bevételt is tudunk generálni, ma már webshopokat is lehet működtetni az oldalakon – ha vállalkozása profiljába illik, érdemes ennek is esélyt adni. Az egyik legfontosabb hirdetési felületté lépett elő, éppen ezért ne sajnáljunk pénzt áldozni rá. Bankszámlán, bankkártyán keresztül egyszerűen kifizethető, néhány ezer forinttól akár százezres nagyságrendig is lehet pénzt költeni a Facebookon. Az elérendő közönséget életkorra, foglalkozásra, nemre, érdeklődési körre való tekintettel lehet szűkíteni.

Gondolta volna, hogy ennyire összetett lehet egy céges Facebook oldal kezelése? Azt gondolta, elég havi két kép feltöltése egy pár soros marketing szöveggel? Reméljük, kiderült, hogy ez egyáltalán nem így van, és érdemes szakemberre bízni ezt a feladatot. Mi előre meghatározott, havi átalánydíjjal vállaljuk oldalának kezelését.

Social media, Facebook marketing szolgáltatásunk egyben vagy modulonként is megrendelhető!
Kérjük, az alábbi ajánlatkérőn jelölje meg, hogy mely weboldalt, webáruházat, szolgáltatást szeretné social media marketinggel támogatni, illetve a megjegyzés mezőben egyéb szempontokat is meg tud jelölni számunkra.

Ajánlatkérés – Facebook kampány, közösségi média profil kezelés

Kérjük, az alábbi űrlapon a megfelelő mezőkben adja meg elérhetőségeit, illetve az üzenet mezőben írja le az ajánlattal kapcsolatos egyéb közlendőit! Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

 • Vizsgára vagy érettségire készül?
 • Műszaki egyetemre jár?
 • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Egyedi ajánlat kérése

Gyors segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors árajánlatunkat! Kollégáink gyorsan felveszik Önnel a kapcsolatot és megválaszolják kérdéseit. 

Ajánlatkérés »

Legfrissebb híreink

2020-10-14
Hogyan fejlessze magát egy programozó?
Az egyedi honlapkészítés nagyon sok kihívás elé állíthatja a programozókat, de nemcsak a webes területen, hanem az egyedi szoftverfejlesztés esetén is fontos, hogy a lehető legjobban karbantartsa az elméjét egy programozó. Hogyan tudja ezt megtenni? Hát kizárólag rengeteg gyakorlással.
2020-03-30
A chatbotok fontossága webáruházak számára
A chatbot egy mesterséges intelligencia program, mely egy adott szolgáltatás elvégzéséhez interaktív emberi beszélgetést szimulál – mindezt előre beprogramozott mondatokkal teszi. A botokat gyakran használják alapvető ügyfélszolgálati és marketing rendszerekhez. 
2019-11-29
A hőtérképes elemzés előnyei webáruházak esetében
A webáruházak hőtérképes elemzésével jobban látjuk hogyan viselkednek a látogatók az egyes oldalakon. A hőtérképes szoftverektől kapott információk segítenek, hogy a webáruház felhasználói élményét javítsuk, növeljük a látogatók elköteleződését és a konverziót.

Kövessen minket a Facebookon!

Facebook oldalunk

© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!