Egyedi honlapok készítése
Kérdése van?
+36 70 410 1763
2017-03-01
Informatikai pályázat egytized önerővel

Informatikai pályázat egytized önerővel

Tavaly év végén jelent meg a legújabb számítástechnika pályázat, amire március 8-tól lehet pályázni. A Széchenyi 2020-as GINOP 3.2.2. megnevezésű kiíráson való részvételhez mindössze tíz százalék önrészre van szükség, és persze egy jó ötletre. Idő tehát még van, érdemes alaposan felkészülni, mert sok pénzhez juthat, aki ügyesen állítja össze a pályázatát.

 

Csak a kkv-k

A GINOP 3.2.2. Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása projektért a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program felel, és a kis-és középvállalkozásokat (kkv) célozza.

Olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását támogatják egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést. A célcsoportja tehát a hazai kkv szektor, ahol még mindig kevesen használják a korszerű informatikai megoldásokat. Ezt sokszor nemcsak a szaktudás hiánya, hanem a szűkös anyagi keretek is akadályozzák, ebben segíthet a pályázat.

A kkv-k 1 és 24 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatásra és 1,25 és 37,5 millió forint közötti vissza nem térítendő kölcsönre nevezhetnek be, mindössze tíz százalékos önerővel. A közel kétéves program kitekint a fővárosból: vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, Közép-Magyarország kivételével országosan bonyolítják le.

Szoftver és hardver

A pályázaton keresztül többek között szoftvert lehet vásárolni, de előfizethető vele úgynevezett felhő szoftver is. Ezen belül számos területre lehet nevezni, például internetes megjelenésre és értékesítésre vagy webfejlesztésre. A jó szoftver azonban csak fél siker, az eredményhez megfelelő hardver is kell. A pályázattal megcélozható többek között laptop, PC, szerver, hálózati eszköz, nyomtató, tablet és okostelefon is. Ez azonban az összes költség 20 százalékát teheti ki.

Fontos feltétel, hogy a legutolsó lezárt év végén a saját tőkének nem szabad negatívnak lennie. A projekt összköltsége nem lehet nagyobb, mint az előző évi árbevétel. Kizáró tényező, ha az adóhivatal végrehajtási eljárást indított, és az is, ha a bevétel több mint 50 százaléka mezőgazdaságból származik.

Ha a pályázatban gondolkodik, érdemes felkeresnie minket, munkatársaink rendelkezésére állnak, ugyanis nálunk is van néhány olyan szolgáltatás, amire nevezni lehet:

A pályázati kiírás letölthető az alábbi linken: palyazat.gov.hu

pályázat

GINOP 3.2.2.

informatika

Kérdése van? Visszahívjuk!

Kérjük, adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt megadott elérhetőségén.*Elfogadom az oldal szerződési feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Tanuljon meg programozni!

Adunk hozzá egy ajándék kupont!

Teljesen az alapoktól indulva, 330 változatos és kreatív példán sajátíthatja el a programozást.

  • Vizsgára vagy érettségire készül?
  • Műszaki egyetemre jár?
  • Esetleg az alapoktól kezdené?

Programozz Te is mesterfokon!

A munkafüzetek 12 év oktatási tapasztalata és egyedi tanítási módszerek alapján készültek!

Kuponkód: PM-MSj4tAdb

Kattintson az 1.000 Ft-os kedvezményért! »

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Komplett arculat tervezés
Ma egy cég már csak akkor hívhatja fel magára a figyelmet, ha arculatának egyedi a megjelenése.
Honlap programozás
Nem kérdés, hogy manapság az információk megszerzésének legfontosabb területe az internet.
Webshop készítés
Vállalkozások esetében az online jelenlét alapvető célja az értékesítés és a forgalom növelése.
© 2016 - 2019. ● egyedihonlapkeszites.hu ● Tatabánya, Budapest ● Minden jog fenntartva!